Předprodej byl ukončen

Podvečery s hudbou - Kouzlo harfy a magická síla čísel
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Podvečery s hudbou - Kouzlo harfy a magická síla čísel

čtvrtek 27.10.2022 od 18:00
Kulturní dům - Městský klub, Šternberk

O akci

Podvečery s hudbou
Katarína Ševčíková - Kouzlo harfy a magická síla čísel 

 

Harfový koncert spojený s povídáním o numerologii a magické síle čísel s harfistkou Katarínou Ševčíkovou, a také o tom , jak samotnou hudebnici studie moudrých věd, jako je numerologie a  čísla, doprovázejí na její cestě a jsou obrovským přínosem k pochopení sebe.

 

Katarína Ševčíková patří mezi vyhledávané harfistky nejen v České republice a na Slovensku, ale svou brilantní hrou, technickými znalostmi a šarmem okouzlila nadšené posluchače královského nástroje i v jiných zemích jako jsou Švýcarsko, Německo, Rakousko, Skandinávie, kde pravidelně vystupuje. Věnuje se především sólové hře a již pravidelně několik let ročně doprovází tóny harfy více jako 400 akcí, koncertů, gala večerů, privátních eventů. Věnuje se také i produkci relaxačního charakteru a muzikoterapii v lázeňských městech pro pohlazení těla i duše hudbou. Interpretuje nejen tvorbu klasické hudby různých období, ale také hudbu jiných žánrů (pop, folk, jazz a také filmovou hudbu v úpravě pro harfu).

Kromě sólových koncertů také vystupuje i v komorních sestavách a spolupracuje s řadou hudebníků. Stala se tak za posledních deset let jednou z nejvyhledávanějších harfistek ve všech hudebních žánrech a také světa showbusinessu. Tónem a koncertem její královské harfy jsou každoročně velice elegantně a důstojně zahajované i různé prestižní akce a slavnostní příležitosti nejenom u nás ale i v zahraničí.

Od roku 2020 se začala také věnovat pedagogické činnosti, předáváním svých znalostí a zkušeností dalším generacím vyučováním hry na harfu v Německém Bavorsku.

 

Čtvrtek 27. 10. 2022
18.00 hodin
Kulturní dům Šternberk
Jednotné vstupné 120 Kč 

Pořadatel

Městská kulturní zařízení, příspěvková organizace, Šternberk