Předprodej byl ukončen

Tomík na cestách - Tuktukem po Africe / BRNO
PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor / Stand-up / Talk show

Tomík na cestách - Tuktukem po Africe / BRNO

úterý 4.10.2022 od 19:00
Café Práh, Brno

O akci

ANOTACE:

Tomík na cestách rozený Tomík, je ochablý rytíř ve žlutém oři. Společně se svým pobočníkem Davide Urostlým se vydali na strastiplnou cestu napříč Afrikou s třístopým vozem zvaný jako TUKTUK.

V létě léta páně 2022 si tito šohajové z Moravy zakoupili žlutého oře v daleké Jihoafrické republice, která leží na spodku mapy. Pomalu s ním klusali a spojky uhnali přes Botswanu plnou zvěře, Zambii, kde se u Viktoriin vodopádů smočili, dále pokračovali přes těžkou Zimbabwe, kde cesty mizí, až vkročili do přátelské Malawawi.

Však nejvíce času tito rytíři strávili v obrovské Tanzánii, plné domorodých kmenů, mnoha zvláštních příběhů a divokých cest i zvářat, přes které se dostali až do přátelské Ugandy, kde svého oře v horách zaparkovali, aby si od sebe odpočinuli a příště mohli pokračovat až domů.

Velký příběh dvou lidí, z niž je jeden divný a druhý je David, kteří ujeli v tuktuku úctyhodných 9000 km za 111 dní, vše zfilmovali a přesto se nezabili. Něco takového nenajdete ani v Blesku či na novinkách.cz. Pouze teď a tady v Kulturním domě Špičky v České republice hned vedle Slovenska.

Při psaní anotace nebyl autor pod vlivem žádné návykové látky. Jen se dobře vyspal. Poznámka autora.