Předprodej byl ukončen

Mighty Sounds 2015 - Parking Camp
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Mighty Sounds 2015 - Parking Camp

3. – 5. července 2015 od 12:00
Letiště Čápův Dvůr, Tábor

O akci

Mighty Sounds open-air festival - jedenáctý ročník nejlepšího mejdanu léta! Punk rock, rock'n'roll, hardcore, reggae a další spřízněné žánry. Předprodej limitovaných vstupenek do speciální sekce stanového městečka Parking Camp.

Chceš si postavit stan a zázemí vedle auta, dodávky nebo karavanu? Parking Camp je speciální sekce mimo stanová městečka s omezenou kapacitou, umístěná na okraji parkoviště. Voucher pak funguje jako balíček, kdy si návštěvník koupí níže specifikovaný prostor, který je omezen počtem lidí a stanů. V rámci svého prostoru pak může zaparkovat a postavit si stan, natáhnout plachtu atd.


Parking Camp má tři varianty:

a) Osobní auto: za 2000 Kč máte nárok na prostor 10x4 m, ve kterém si vedle osobáku máte možnost postavit 2 stany a kempovat maximálně v 5 lidech. V ceně je taktéž 15 kuponů na sprchu (3 na hlavu).


b) Karavan: za 2500 Kč máte nárok na prostor 10x4 m, ve kterém si svůj karavan nebo obytný vůz můžete připojit k elektřině a udělat zázemí pomocí plachty. Cena je platná pro 5 osob a zahrnuje 15 kuponů na sprchu (3 na hlavu).


c) Dodávka do 3,5 t: za 3500 Kč máte nárok na prostor 10x4 m, v němž může 9 osob kempovat ve 3 stanech a zaparkovat dodávku. V ceně je i 24 kuponů na sprchu (3 na hlavu).

Více informací na mightysounds.cz.