Předprodej byl ukončen

K peruánským šamanům za sebepoznáním
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

K peruánským šamanům za sebepoznáním

středa 12.10.2022 od 19:00
Neobyčejná Klubovna, Praha

O akci

“Už čtyři dny jsem nic nejedl a nepil. Nepromluvil jediné slovo a neviděl žádného člověka. Jsem vyčerpaný, je mi horko, ale v hlavě mám jasno a v srdci pokoru. 

Konečně přichází šaman, aby se zeptal, jak se mi daří. Já ale raději mlčím a jen od něj převezmu podporu na další tři dny samoty: půl litru vody, čtyři kousky ovoce a litr a půl medicíny z kaktusu San Pedro. Rozloučí se a já vypiju doušek vody (áááách!) a půl litru kaktusu (uufff!). Za hodinku cítím příliv energie a začínají vize, vhledy do mého podvědomí, návaly emocí. Jsem tady správně.”

 

Jsem Jirka Hokr, několik let provázím spirituálně-cestovatelské výpravy do Peru a Ekvádoru za sebepoznáním. Na večerním setkání “K peruánským šamanům za sebepoznáním” budu vyprávět příběhy ze svých cest po Jižní Americe i hluboko do svého vědomí. Popíšu své zkušenosti s učením šamanů a ayahuascy v pralese i kaktusu San Pedro v Andách. Budu sdílet své zážitky a procesy během cyklu čtyř rituálů Hledání vize, při kterých jsem prošel zásadní očistou, když jsem čtyři až třináct dní trávil sám v horách na malém prostoru, bez jídla, vody, věcí - pouze sám v tichosti s Matkou Zemí. Povím k tomu i obecné a praktické informace o fungování medicín, rituálů a integrace. 

Přiblížím vám způsob jakým se snažím uchopovat své zkušenosti, nejen s šamanskými medicínami, ale i ty každodenní, třeba ve vztazích. Jakýkoli svůj prožitek se snažím pomocí různých psychologických modelů pochopit a propojit jak se Zemí, potažmo každodenním žitím, tak s Nebem, potažmo vyšším smyslem mé existence. Ve svém povídání se to snažím předat ve srozumitelné a poutavé formě s otevřeným srdcem :) 

Věřím, že se při vyprávění zasmějete, pobavíte, že vás zamrazí, že se něco dozvíte nebo vás něco inspiruje. Prostě, že sledování pro vás bude kvalitně strávený čas. 

Těším se na setkání :)

 

Aby vaše zkušenost z vyprávění byla autentičtější, po skončení přednášky si uděláme malou ceremonii s výluhem z šamanského tabáku Mapacho, kterou vás provedu.

 

Vyprávění bude i lákadlem na další výpravy, které do Peru a Ekvádoru pořádám a ke kterým se můžete také přidat. Více info zde: http://www.energiezeme.cz/vyprava