Předprodej byl ukončen

ECSTATIC DANCE v podpalubí lodi - DJ Native Mind
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Spirituální

ECSTATIC DANCE v podpalubí lodi - DJ Native Mind

pátek 14.10.2022 od 19:00
BAM BU DAH, Praha

O akci

DJ Native Mind 
Choreograf, performér, spoluzakladateľ Teatro Dancing Yogy, lektor Intruitívneho Tanca, Tanečnej Improvizácie a Tanečného Divadla, DJ pre vedomé párty a Ecstatic Dance, organizátor vedomých stretnutí Ecstatica a ďalších kultúrne-umeleckých a vzdelávacićh podujatí na územií Česka a Slovenska.

Počas štúdia Dejín Umenia na Karlovej Univerzite v Prahe sa venoval filozoficko-psychologickému a terapeutickému presahu umenia naprieč historickými obdobiami a kultúrami. V súčasnosti študuje Tanečné Divadlo a Performanciu na Vysokej škole múzických umení v Bratislave kde sa počas svojich štúdií okrem lektorskej, umeleckej a organizátorskej praxe venuje využitiu performatívnych umenií a expresívnych terapií na ceste osobného rozvoja a liečivej integrácie tela a duše.

Vychádzajúc zo súčasného tanca (Labanovej Analýzi Pohybu), kontaktnej improvizácie, expresívnych terapií (tanečne pohybovej terapie, dramaterapie...), gestalt psychológie a rituálov starých kultúr kombinuje vo svojom vedení vyjadrovacie prostriedky tela, hlasu a tváre s obsahom psyché akými sú emócie, myšlienky a predstavy. Svojím učením pomáha ľuďom na ceste skúmania a integrácie vlastnej osobnosti hravým a kreatívnym spôsobom, s cieľom očistenia tela a duše od stagnujúcej energie prejavenej telesnými, či psychickými blokmi a následným nadobudnutím väčšej vnútornej slobody pomocou zlepšenia v oblastiach sebaexpresie, vnímavosti, explorácie, integrácie, psychohygiény a rozšírených stavov vedomia. Touto praxou sa snaží o návrat a vytvorenie rituálov súčasnosti zasadených do života modernej spoločnosti.

Ako DJ Vás svojim Ecstatic Dance setom, ovplyvneným touto praxou, prevedie imaginatívne sugestívnou tanečne-hudobnou cestou, ktorá pomocou aktivácie fyzických, emocionálnych a imaginatívnych funkcií osobnosti vytvára priestor pre integrujúcu skúsenosť tela, duše a mysle. Počas jeho setu budete mať možnosť prejsť cez vlnu kontrastujúcich emócií komponovaných do komplexného jednotného príbehu, ktorý Vás privedie do stavu blaženosti a extázy.

 

PROGRAM A PRAVIDLA UDÁLOSTI
19:00 - Otevření prostoru
19:30 - 19:45 - Warm up
19:45 - 21:45 - Ecstatic dance set - DJ Native Mind
21:45 - 22:00 Uzavření kruhu
22:00 - 22:30 Volné spolubytí

DOPORUČENÍ
Během tance pro intenzivnější zážitek doporučujeme:
- při tanci se vyjadřujeme výhradně pohybem, pohledem, srdcem.....
Řeč může být pro účastníky při niterném prožitku rušivá
- pro čistotu prožitku jsme bez vlivu jakýchkoliv drog a nebo alkoholu
- pro vytvoření bezpečného prostoru vás žádáme nepořizovat žádné snímky a videa
- dovolte si být offline a klidně vypněte své mobilní telefony 🙂

KDY A KDE?
Pátek 14.10. - 19:00 - 23:00
Loď LODI (bývalá Bam-bu-dah)

Tým Ecstatic dance Prague

Další akce pořadatele

Ecstatic dance Prague - DJ CÉSAR CHUNK (Peru) - 19. dubna od 19:00, BOTEL MARINA, Praha

Ecstatic Dance Prague - DJ Ondřey - 3. května od 19:00, BOTEL MARINA, Praha

Ecstatic dance BRNO - DJ Ondřey - 4. května od 19:00, ONE CLUB, Brno

Ecstatic dance Prague - Namiri (Argentina) - 17. května od 19:00, BOTEL MARINA, Praha

Pořadatel