Předprodej byl ukončen

Stezka Českem & Coffee Trail Garden
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Stezka Českem & Coffee Trail Garden

úterý 15.11.2022 od 18:00
Coffee Trail Garden, Brno

O akci

Loňský ročník povídání o Stezce Českem s Martinem Úblem měl velký úspěch a my se již teď těšíme, že k nám Martin zavítá i letos a opět se s námi podělí o své zážitky z cest.

Navíc pro Vás Martin bude k dispozici již hodinu před začátkem přednášky a naskytuje se tak jedinečná příležitost si s ním nad šálkem dobré kávy popovídat a zeptat se ho na vše, co Vás zajímá!

Harmonogram akce:
17-18h Káva & pokec o Stezce
18 - 19,30h hlavní přednáška

Proč může na dálkový přechod ČR vyrazit každý? Jak se z cesty party kamarádů stane oficiální cesta na které spolupracuje Klub českých turistů a která se dostane do mezinárodního Forbesu? A může to všechno začít medvědem, který vám chce ukrást kolíky od stanu? Vše, co jste chtěli vědět o prvním oficiálním dálkovém přechodu ČR, ale báli jste se zeptat!

Stezka Českem je 1000 a 1000km dlouhý přechod ČR, na který můžete jít i vy. Pokud chcete vědět, jak vyrazit, proč vyrazit a jak přežít hory, sebe a své kamarády na dlouhých pochodech, je tato přednáška pro vás. Velmi nevážné povídání o našich horách, chození v nich, a všem, na co se zeptáte.

Další akce pořadatele

Live Podcast: Buchty (poprvé) v Novém Lískovci - 14. června od 19:00, Coffee Trail Garden, Brno