Předprodej byl ukončen

Alena Antalová & Alex Anders - Velký návrat šansonu
KONCERT / VÝSTAVA / Hudba – Blues, Jazz, Klasika / Umění

Alena Antalová & Alex Anders - Velký návrat šansonu

úterý 15.11.2022 od 19:00
Pod Zeleným dubem, Bohumín

O akci

Velký návrat šansonu. Herečka a zpěvačka Alena Antalová a skladatel, textař, zpěvák a pianista Alex Anders vytvořili novou hudební dvojici.
Alena Antalová, herečka a muzikálová zpěvačka, jejíž domovskou scénou je Městské divadlo v Brně, je známá i z televize a z filmů. Kdo by neznal její roli Ludmily v Četnických humoreskách či Aničky v Pojišťovně štěstí.
Alex Anders, skladatel, textař a interpret v jedné osobě pokračuje v tradici českého šansonu a navazuje na odkaz paní Hany Hegerové, Petra Hapky či Michala Horáčka.
Alena Antalová:
„Setkání s Alexovou tvorbou beru jako určitý dar od života, tentokráte profesní. I když jsem fatalista, samotnou mě překvapilo a neustále překvapuje, co jeho hudba a jeho texty ve mně probouzejí..."
Alex Anders:
„Dlouho jsem hledal interpretku pro své šansony... děkuji osudu za to, že mi do cesty poslal Alenu. Je to totiž žena s velkým srdcem a duší a navíc skvěle zpívá."
Komorní šansonový recitál bude plný krásných písní o životě v interpretaci Aleny Antalové a Alexe Anderse za jeho klavírního doprovodu. Nebude chybět i pěkné povídání.
Koncert bude dlouhý asi 90 minut a není vhodný pro děti.

Více informací

Vstupenky:

v předprodeji: 250,- Kč
v den koncertu: 290,- Kč