Degustační večeře - zvěřina
pátek 4. 11. 2022 od 19:00Bistro Helen, Olomouc
Předprodej byl ukončen
🍁 Lovecká sezóna je tady! 🦌🐗
A s ní i naše nabídka skvělého večera s vybranými jídly ze zvěřiny. Nenechte si ujít pětichodové degustační menu v Bistru Helen, které připravil šéfkuchař Tomáš Juřík.👨🍳 O vinný doprovod se postará Víno J. Stávek z Němčiček. 🍇🍷
Degustační zvěřinové menu HELEN
Welcome drink – Prosecco Treviso DOC Lobster
--
Zvěřinová paštika, uzené mandle, hruška, naše povidla a brioška
Tercie rosé, pozdní sběr, 2021
--
Topinamburový krém s houbami, ravioly plněné jelením masem, pažitkový olej
Sauvignon, pozdní sběr, 2021
--
Ragú z divočáka s ostružinami a špekem, bramborové šišky
Karmazín, family cuvée 30´, 2019
--
Hřbet z daňka, citronový konfit, badyánové zelí, černý kořen, čokoláda a foie gras
Frankovka staré keře, 2019
--
Vanilkový crème brûlée, kandovaná dýně, vanilka a lískooříšková zmrzlina
Lokus červený, likérové, 2017
Těšíme se na vaši návštěvu! 🤎
Doll Prague
7. listopadu od 12:00 – 9.11.
Sushi Time 7
17. listopadu od 18:00
Česká vlna ’25 — literární festival nakladatelství Host
23. listopadu od 13:00
Valentýnský degustační večer
14.2.2026 od 18:00
Asijská degustace s Romanem Paulusem a Lukášem Želechovským
19.3.2026 od 18:00
Škola vaření s Romanem Paulusem - Maso a omáčky v kuchyni
23.4.2026 od 17:00