Předprodej byl ukončen

Spolubál - ALL YOU NEED IS LOVE
KONCERT / PLES / GALA VEČER / TANEČNÍ PARTY / Hudba

Spolubál - ALL YOU NEED IS LOVE

pátek 2.12.2022 od 19:30
Kulturák NMnM, Nové Město na Moravě

O akci

ALL YOU NEED IS LOVE

A SPOLUBÁL!


Hodit na sebe volný šaty, na nos nasadit lenonky, za ucho kytku, boty nepotřebujem a vlasy necháme jen tak poletovat.. Tančíce sledovat, co se děje kolem, z repráku se linou tóny Come together od Beatles a ty žiješ teď a tady s tím že All you need is love.

60. léta jako období, které bychom si možná v dnešní době mohli připomenout častěji, co říkáte? Nám to přišlo jako fajn nápad, když jsme se sešli v počtu několika zástupců místních neziskových organizací a odsouhlasili, že letošní společenský bál neboli Spolubál bude! A bude velkolepý - barevný, květinový, divoký a svěží. Ovšem k tomu, aby to tak bylo, potřebujeme vaši podporu a zejména aktivní společnost, která je vždy nenahraditelná. Vyznačte si proto v kalendáři nezapomenutelné datum 2. 12. 2022. Bude příhodné se stylově vyladit i naladit již před akcí, a vězte, že jakmile pak v půl osmé vstoupíte do prostorů kulturního domu, ocitnete se v úplně jiném světě. Nápaditá výzdoba vás hodí do 60. let, načež už se stačí jen uvolnit. K tomu mohou pomoci naše speciální drinky v koloritu neziskových organizací, dále například originální tetovačky ze žvýkačky a zejména pak průvodci světem rytmů a tanečních kreací – parádní Žďárská kapela Doort, která svým pestrobarevným repertoárem roztančí všechny páry nohou široko daleko.

Pokud budete mít chuť na kávu, těšte se na tu nejlepší, a to v kavárně U hipíků, kde si můžete dát i něco dobrého na zub. Zrelaxujte pak v pohodlném křesle, kde si budete vychutnávat tóny hudby od těch nejlepších. Potěšíte svoje uši, oblažíte svoji duši. Naše kavárna zkrátka rozradostní všechny vaše smysly.

Na své si přijdou věrní nákupčí soutěžních losů i ti, kteří budou toužit po profesionálním zvěčnění v našem zábavném fotokoutku.

Ať už na letošní Spolubál přijdete, nebo třeba jen někoho přivedete na myšlenku přijít, stáváte se tím součástí tradice, která bude moci pokračovat díky vám. Tak se vylaďte do barev duhy a nezapomeňte svoji osobnost podtrhnout náležitým květinovým doplňkem. Budeme se s Vámi těšit na viděnou a hlavně na tančenou! A do té doby .. Make love, not war!

Více informací

Pořadatelé:

Atletika TJ Nové Město na Moravě

Domácí hospic Vysočina, o.p.s.

Klub seniorů Nové Město na Moravě

Lesní klub Mraveniště

Maracaibo z.s.

Novoměstské sociální služby

Portimo, o.p.s.

Základní škola Na Radosti 

Základní škola Spolu

Sdružení Krajina

Pořadatel

Novoměstská kulturní zařízení