Předprodej byl ukončen

Hrdinové podnikání - S chutí do podnikání
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Hrdinové podnikání - S chutí do podnikání

pondělí 21.11.2022 od 17:00
Obecní dům , Opava

O akci

Srdečně vás zveme na další akci projektu HRDINOVÉ PODNIKÁNÍ. V listopadu si poslechnete příběhy dvou známých podnikatelů.

Prvním z nich je pan Gevorg Avetisjan, majitel společnosti MARLENKA international, vyrábějící medové dorty dle staré rodinné receptury. Jeho firma se v roce 2020 umístila na 3. místě v žebříčku nejvýkonnějších firem v českém vydání časopisu Forbes 🔥 Zároveň v roce 2021 obdržel státní vyznamenání v podobě Medaile za Zásluhy o stát v oblasti hospodářské🏅V současnosti se produkty Marlenka vyváží do 44 zemí po celém světě.

Druhým hostem je majitel společnosti BRANO GROUP pan Pavel Juříček. Od postu dělníka se propracoval až k pozici generálního ředitele a majitele firmy. V roce 2016 byl oceněn jako 28. nejúspěšnější podnikatel.

Na setkání vystoupí také třetí "tajný" host, kterého vám představíme až přímo na setkání.

Vstupenky si můžete již nyní zakoupit v online předprodeji v síti SMSTICKET.CZ. Odkaz na vstupenky naleznete v BIO a na našem webu. Z důvodu zvýšeného zájmu doporučujeme zakoupení vstupenek co nejdříve.

PŘI ZAKOUPENÍ VSTUPENKY "STUDENT" NEBO "SENIOR/ZTP" SE MUSÍTE U VSTUPU PROKÁZAT PŘÍSLUŠNÝM PRŮKAZEM.

Pokud se neprodají všechny vstupenky v předprodeji, bude možné si vstupenky zakoupit také v den konání akce na místě za cenu 100 Kč.

Drobné občerstvení na akci bude zajištěno.

Těší se na vás celý náš tým HRDINŮ PODNIKÁNÍ!

Více informací

Začátek akce: 17:00
Konec akce: 20:00

V průběhu akce bude mezi jednotlivými podnikatelskými příběhy přestávka 10-15 minut.