Předprodej byl ukončen

REGGAE PARTY Medial Banana / Urban Robot
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

REGGAE PARTY Medial Banana / Urban Robot

sobota 18.2.2023 od 21:00
Marley Club, Ostrava

O akci

MARLEY club —> už název klubu si říká o pořádnou REGGAE PARTY! Takže je čas to rozjet v rytmech REGGAE/ROOTS/DANCE HALL

Bude to velkolepé, svojí návštěvou nás poctí zpěváci ze slovenské kapely MEDIAL BANANA, Pokyman a Erik se svou našlapanou riddim show, kterou doprovodí sám velký Dj Simple Sample - jeden ze zakladatelů a organizátorů Uprising festivalu. Rozhodně si nesmíš nechat ujít legendární songy jako “Horehronie”, „Sójové rezne" a nebo „Reggae Muzika”

Pozor!

To ale není vše, jako další hosté přijedou Mic-key Dreadalist (MC/producent) a Raazyph (DJ/producent) dohromady jsou URBAN ROBOT. Společně propojují reggae s hip-hopem, satirické texty se dotýkají aktuálních hrozeb a problémů společnosti. Výslednou tvorbu nazývají jako „Urban reggae”. Od nich si dáme hity jako „Co bude dál”, „Škola volá” a taky „Horší nebudem”

Zbytek večera nás budou doprovázet dva DJs

Jako první Drajnoška, rodák z Vysočiny žijící ve Zlíně, který nás nakopne porcí reggae a dub music z vinylů. Ač na scéně se objevuje něco málo přes rok tak nám rozhodně nabídne kvalitní poslech co vás rozhýbe..

Tuto velkolepou PARTY zakončí kdo jiný než Ghetto Rocka (Ghetto Vibez) známý taky jako DJ Tamman (Wicked Sound) patří mezi nejlepší české reggae DJs, vyhrál Young Gunz soundclash a dlouhé roky jste jej mohli slyšet na rádiu Helax. Ghetto to je Ostrava, Vibez to je reggae, dancehall, rap a moombahton!

TOHLE BUDE OPRAVDU LEGENDÁRNÍ !!!

Vystupující

Medial Banana (SK) – web Urban Robot (CZ) – web