Předprodej byl ukončen

KOMIKS (Warehouse Party & Visual Experiment) w/ Ripperton and Maxxi Soundsystem (200,-)
KONCERT / Hudba – Elektronika

KOMIKS (Warehouse Party & Visual Experiment) w/ Ripperton and Maxxi Soundsystem (200,-)

pátek 5.12.2014 od 19:00
Sketa Freestyle Park, Praha

O akci

Další pokračovaní uspěšné hudebně-umělecké akce Komiks. Tento díl Komiksu bude na hodně neobvyklém místě, které je v nádherné lokalitě letenského parku, v hale Sketa Freestyle Park. Zahraje švýcarkský deep-techno producent Ripperton aka Headless Ghost a Maxxi Soundsystem z Anglie. Těšit se můžete na výstavy, video mapping, specialní dekorace a audiovisualní zážitek největšího kalibru. Přináší Beef records.
V patek 5. 12. se bude konat 3. díl Warehouse party a výstavy Komiks. Pro ty, kdo o Komiksu ještě neslyšeli: koncept akce se zrodil v hlavách djů Fatty M, Schwa a Lumiere, kteří vycítili, ze lidé jsou přesyceni klasickými jednotvárnými parties. Koncept Komiksu propojuje lidi z mnoha subkultur a skupin, které si mají navzájem co předávat a tím se zároveň oboustranně inspirují. Tím se dostáváme k příštímu Komiksu s hlavním zaměřením na vizualizace, video art a mapping v pop-art a komiks duchu.

Tento díl Komiksu se uskuteční na neobvyklém místě v nádherné lokalitě letenského parku v hale Sketa Freestyle Park. Svůj triptych obrazu speciálně vytvořených pro Komiks s názvem ‚Refresh Your Trash‘ zde představí malíř Hynek Polák. Dalším představitelem a propojovacím článkem současného progresivního umění bude absolvent AVU Tomáš Vařiček. Jeho instalace - objekt ‘Kostka‘ spočívá v projekci algoritmických obrazů uvnitř prostoru vymezeného několikametrovými čtvercovými plástvemi. Po vstupu do instalace se divák ocitne přímo v projekčním prostoru a stane se tak součástí celé Kostky. Writer a umělec Michal Škapa naproti tomu představí svůj pohled na futuristické pojetí civilizace v instalaci ‘Invisible Future Forever‘ (vytvořenou pro EXPO 2010). Instalace jakéhosi futuristického města ala Tron zpracovaného do 3D objektu bude umístěna přímo na skatových překážkách a propojí tak funkci haly s výstavou. Celkový dojem umocní umělci ze seskupení OKO3, kteří budou mít na starosti promítání na hlavní objekt na pódiu za Djs a na další objekty, které jsou součástí prostoru.

Zlatým hřebem Komiksu budou dva skvělí hosté s precizní selekcí tracků a osobitou produkcí na těch nejlepších světových labelech. Švýcar Ripperton je klenotem elektronické scény. Je schopen hrát i skládat nádherné deep ambientni lahůdky, které pohladí, na druhé straně pro něj není problém pod pseudonymem Headless Ghost zkomponovat a zahrát syrové industriální techno s prvky acidu.

Další host Maxxi Soundsystem je jeden z nejžádanějších londýnských producentů nové vlny house music. Maxxi vydává na hot labelech jako Hypercolour, Ellum Macea Plexe a Moda Black. Dva headlinery doplní samozřejmě Lumiere, Fatty M s Dj Schwa a jejich lokální hosté, které brzy zveřejníme. A na závěr to nejdůležitější - každý z nás miluje, když na akci zvuk skutečně hraje a basová linka vám promíchá všechny orgány. Na 3. díle Komiksu vás polechtá a následně odfoukne do oblak mnoho KW precizního zvuku. Heslo párty zní: "Pojďme si konečně vychutnat hudbu, která je daleko, není laciná a na zvuku, kde ji konečně pořádně uslyšíme a pochopíme!"

Celá akce a výstavy začínají již v 7 večer, dorazte včas!
Podporuje Excelent a Club Mate.