Předprodej byl ukončen

Bio Blues fest 2022
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Bio Blues fest 2022

pátek 25.11.2022 od 20:00
Club Kino, Černošice

O akci

Vážení přátelé srdečně Vás zveme na další ročník mezinárodního bluesového festivalu, který se uskuteční v pátek 25.11 od 19.00 v černošickém Club Kině. Letos vystoupí tyto kapely.  

Petra Börnerová trio (CZ,SK)

Trio tvoří česká zpěvačka Petra Börnerová, slovenský hudebník Tomáš Bobrovniczký a jejich syn Tomáš. Jejich repertoár je postavený na vlastních i převzatých folk-bluesových písničkách, inspirují se též folkovými, jazzovými a rockovými podněty.

www.petrabornerova.com

Max & Veronica(IT)

 

Old time music, blues, ragtime, early jazz, folk blues, roots music. Originální duo Max & Veronica z Milána patří bezpochyby ke špičce nejen italské ale i evropské bluesové scény. Prezentuje tradiční blues 20-tých až 50-tých let s prvky ragtimu, jazzu a folku. www.maxandveronica.com

 

Vrcholem večera bude bezesporu mnohokráte oceněná britská kapela The Catfish

THE CATFISH (UK)
Matt Long – guitar and vocals, Paul Long – keyboard and vocals,
Adam Pyke – bass guitar, Kevin Hickman – drums

Vítězové výročních bluesových cen (British Blues Award) 2015 a 2016, kapela Catfish (česky Sumec, vznik 2015)  V posledních letech hrají na velmi mnoho důležitých bluesových festivalech a  v klubech po celé Británii. Jejich debutové album bylo v roce 2016 číslo jedna v bluesovém žebříčku Independent Blues Broadcasters Association (IBBA).
Vůdčí osobností kapely je velmi mladý, fenomenální kytarista a zpěvák Matt Long, podporovaný od kláves svým otcem Paulem. Kapela vydala v roce 2019 album Broken Man, které bylo opět zvoleno albem roku v IBBA. Catfish byli též vyhlášeni jako nejlepší anglická bluesová kapela roku v rámci „2018 UK Blues Awards“. A ve sbírání ocenění pokračují i nadále… při svém návratu na evropská pódia po epidemii covidu… Jde o nejlepší britskou bluesovou (bluesrockovou) kapelu roku 2020 (vítěz British Blues Award) a její zpěvák a kytarista Matt Long je britským bluesovým instrumentalistou roku 2021! (vítěz British Blues Award)

 “'Catfish are one of the finest live bands in Britain today. The quality of musicianship is outstanding and in Matt Long, they have one of the greatest young guitarists on the scene today”... Blues Matters Magazine. Více se dozvíte na www.catfishband.com.

Jejich hudba je strhující, energická a podepřená skvělými instrumentálními výkony všech hráčů. Kdo má rád opravdu silné elektrické blues, ať se přijde podívat na The Catfish!

Další akce pořadatele

Black City ( Itálie ) - 16. května od 20:00, Club Kino, Černošice

Petra Škorpíková- Světla a stín koncert na zahrádce - 9. června od 19:00, Club Kino, Černošice

Alf Carlsson/Jiří Kotača Quartet (SWE,CZ) - 2. května od 20:00, Club Kino, Černošice