Předprodej byl ukončen

Euro Bike Fest 2023
FESTIVAL / KONCERT / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / VÝSTAVA / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock / Sport

Euro Bike Fest 2023

25. – 28. května 2023 od 12:00
ATC Merkur, Pasohlávky

O akci

15. ročník největšího československého motofestivalu pro motorkáře i nemotorkáře z celého světa!

Vystupující

Horkýže slíže (SK) – web / web

Více informací

EURO BIKE FEST

Výběr skvělé zábavy a nezapomenutelných zážitků ve čtyřech dnech od 25.5.2023 do 28.5.2023

Motto festivalu mluví za vše :

"MOTORCYCLES - ROCK & ROLL - EXTREME SPORTS"

Jsi motorkář, nemotorkář? U nás si zkrátka každý přijde na své! Ať už přijedeš na silničce, chopperu, plechovkou nebo jen pěšky, jsi vítán, kamaráde!

Areál EURO BIKE FESTU je situován pod "PÁLAVSKÝMI VRCHY" na ploše větší než čtyřicet hektarů, propojen s překrásnými "MUŠOVSKÝMI JEZERY"! Už tohle je silný základ pro ty nejlepší zážitky!

Uvidíš tisíce motorek všech typů, značek, barev a jedinečností. Máš rád klasiku, choppery, cestovní kousky nebo to rád řežeš na super-sportu? U nás uvidíš vše. A nejeden unikát!

Muziku vždy vyladíme od A po Z!  Můžeš se těšit na  skvělou show 15ti kapel na velké scéně s profi zvukem, "taneční" scénu a parádní DJ produkci.

Náš program každoročně obohacujeme tvrdými FIGHTY v boxu, K1, Muay Thai i MMA. Nezapomenutelné KASKADÉRSKÉ kousky, FMX show, WAKEBOARD SHOW na již zmíněných jezerech, motorcycle-custom show BIG LAKE CUSTOM, lety vrtulníkem, či letní kino plné romantiky. Pro romantiky jsou připraveny i plavby lodí po Mušovských jezerech. (Pro ty méně romanticky založené protějšky je dobré vědět, že během plavby je neomezená ochutnávka vín) Dále připravujeme různé ADVENTURE besedy, workshopy, věhlasný ZOMBIE BĚH, a nebo se můžeš nechat třeba potetovat v rámci našeho tattooconvention BIG LAKE TATTOO!  Specialitou je pak LADIES ZÓNA, vyhrazená čistě pro ženy.

Nemáš čas? Zůstaneš doma? Nechce se ti? Zamáčkni slzu!

 

Vstupné obsahuje: snídani zdarma v pátek a v sobotu, vjezd a parkování motocyklu, místo pro stan a vstup na veškerý program. 

Auto (vjezd a parkování): 300Kč (13€ ) jednotná cena na celou dobu trvání akce

Obytná auta, dodávky a auta s obytným přívěsem (vjezd a parkování) 600Kč (25 € ) jednotná cena na celou dobu trvání akce

Parkoviště nejsou hlídaná !

Děti do 15 let v doprovodu rodičů vstup zdarma.

ZTP/P mají vstup zdarma včetně jednoho doprovodu

http://www.eurobikefest.cz/

 

 

 

 

EURO BIKE FEST

 

A selection of great entertainment and unforgettable experiences over four days from 25.5.2023 to 28.5.2023.

The motto of the festival speaks for itself:

 

"MOTORCYCLES - ROCK & ROLL - EXTREME SPORTS"

 

Are you a biker, or not? Doesn´t matter. We have something for everyone! Whether you come on a road bike, chopper, or just on foot, you are welcome, my friend!

The EURO BIKE FEST area is situated under the "PÁLAVA HILLS" on more than twenty hectares, connected to the beautiful "MUŠOV LAKES"! A great spot for an unforgetable experience!

You will see thousands of motorbikes of all types, brands, colors, and uniqueness. Do you like classics, choppers, cruisers, or super-sports? All can be seen at the event.

You can look forward to a great show of 15 bands on a big stage with a professional sound, a "dance" scene, and an awesome DJ production.

We enrich our program every year with hard FIGHTS in boxing, K1, Muay Thai, and MMA. Unforgettable STUNT shows, FMX show, WAKEBOARD show, motorcycle-custom show BIG LAKE CUSTOM, helicopter flights, open-air cinema, or romantic sightseeing cruises across the nearby lakes (for the less romantic counterparts, it is good to know that during the cruise there is unlimited wine tasting). We also prepare various ADVENTURE talks, workshops, the famous ZOMBIE RUN, or you can get a tattoo in our tattoo convention BIG LAKE TATTOO!  A specialty is the Ladies Zone, reserved exclusively for women.

 

The entrance fee includes: free breakfast on Friday and Saturday, entry and parking for your motorbike, a place for your tent, and access to all shows.

Car (entry and parking): 300,- Kč ( 13€ ) - single price for the entire event

Caravans, vans and cars with caravan: 600,- Kč ( 25€ ) - single price for the entire event

Parking lots are not guarded!

Children under 15 years of age accompanied by their parents free of charge.

Disabled persons with children in car or caravans are admitted free of charge including one accompaniment.

 

www.eurobikefest.com

Další akce s vystupujícími

Slet Čarodějnic - 30. dubna od 14:00, Camping Žralok, Plumlov

Bernard Fest 2024 - 21. června od 15:00 – 22.6., Rodinný pivovar Bernard, Humpolec

DŘEVOROCKFEST 2024 - 5. července od 10:30, Zámecká zahrada, Dřevohostice

Další akce pořadatele

Euro Bike Fest 2024 - 23. května od 12:00 – 26.5., ATC Merkur, Pasohlávky