Předprodej byl ukončen

Cold Cold Nights + Tamara
KONCERT / Hudba – Rock

Cold Cold Nights + Tamara

sobota 3.12.2022 od 20:00
Prostor (Panský dvůr), Boskovice

O akci

Cold Cold Nights
Vlídný indie rock, jaký si lze snadno zamilovat – a nebude to láska na jednu noc. Jejich pět let starý debut posbíral nominace na nejednu hudební cenu, od té doby o sobě v pravidelných intervalech dávají vědět a neméně dlouho trousí indicie, že se dočkáme nové desky. Cold Cold Nights hrají melancholicky zasněnou hudbu, která ale jen nelapá chiméry a naopak zůstává v kontaktu s každodenností. Intimní a přece energická hudba, elegantní, ale ne odtažitá. Na podzim 2023 je pánováno vydání nové desky, které předchází singl 11 Rue De Médicis.

 

Tamara
„Nezáleží, že jsme celý dny spolu,“ zpívá se ve skladbě Nezáleží od pětice Tamara. Ani ne dvouminutová písnička byla předzvěstí dlouhohrajícího debutu kapely, která si absenci velké desky navzdory dokázala jasně vymezit své teritorium. Lyrický nához může pokračovat do různých směrů – konejšivých, posmutnělých, optimistických, ale i trudných. Jak vrstevnatá může být lo-fi hudba? A může přátelství trvat věčně?

 

Akce je součástí projektu Hudebních cen Vinyla. Projekt Hudebních cen Vinyla se koná za finanční podpory statutárního města Brna, Ministerstva kultury ČR, Jihomoravského kraje, Státního fondu kultury ČR a hlavního města Prahy.

Vystupující

Cold Cold Nights (CZ) – fb / bandcamp Tamara (CZ) – fb / bandcamp

Pořadatel

Unijazz pobočný spolek Boskovice