Předprodej byl ukončen

Mikulášská v Buštěhradě
/ Děti

Mikulášská v Buštěhradě

neděle 4.12.2022 od 15:00
Sokolovna Buštěhrad, Buštěhrad

O akci

Rodinné centrum Buštěhradský pelíšek srdečně zve na akci MIKULÁŠSKÁ V BUŠTĚHRADĚ.

Mikulášská je určena spíše pro menší děti ve věku cca 1,5 roku - 6 let. S ohledem na tuto věkovou kategorii klademe velký důraz na výběr "vhodného" čerta (žádné strašení způsobující trauma na dalších pár let 😊).

Místo konání: Sokolovna Buštěhrad (Sokolská 291/1, Buštěhrad)

 

Časový harmonogram akce:

  • Začátek v 15:00 
  • Příchod Mikuláše a jeho družiny v 16:30

Program akce:

Vánoční tvořivá dílna, zpívání koled a příprava písničky pro Mikuláše, mikulášská nadílka

 

Po zakoupení vstupenky dostanou rodiče na uvedený e-mail odkaz na Google formulář, do kterého vyplní jméno dítěte a informaci, zda chtějí Mikuláši něco speciálního říct (hříchy nebo dobré skutky). 

Vzhledem k tomu, že se akce koná ve vnitřním prostoru, máme z hlediska kapacity pouze omezený počet vstupenek. Proto neváhejte s jejich včasným nákupem 😊

Více informací

INFO ke VSTUPENKÁM

Základní vstupenka/dítě

  • Vstupenka pro dítě zahrnující mikulášský balíček, doprovodný program + dospělý doprovod v počtu maximálně 1 osoba zdarma. K základní vstupence lze přikoupit 1 vstupenku pro druhý doprovod za symbolických 30 Kč.

Členská vstupenka/dítě

  • Vstupenka pro dítě se zaplaceným ročním členským poplatkem RC Buštěhradský pelíšek zahrnující mikulášský balíček, doprovodný program + dospělý doprovod v počtu maximálně 1 osoba zdarma. K členské vstupence lze přikoupit 1 vstupenku pro druhý doprovod za symbolických 30 Kč.

Doprovod navíc (1 osoba)

  • Chcete k sobě na Mikulášskou přibrat ještě tatínka nebo kohokoliv jiného z rodiny?
  • Tato vstupenka zahrnuje druhý doprovod k základní nebo členské vstupence. Ke každé z těchto vstupenek lze z omezených kapacitních důvodů zakoupit pouze 1 vstupenku "doprovod navíc".
  • V případě, že si návštěvník k jedné dětské vstupence zakoupí více než avizovanou jednu vstupenku s označením "Doprovod navíc", budou mu tyto navíc zakoupené vstupenky stornovány (náklady na zrušení ze strany provozovatele SMSticketu = 12 Kč, za jednu vstupenku Vám tak vrátíme 18 Kč).