Předprodej byl ukončen

Útulek
DIVADLO / Představení

Útulek

pondělí 19.12.2022 od 19:00
Divadlo Exil (Machoňova pasáž), Pardubice

O akci

Otakar miluje plyšáky. Jsou to jeho nejbližší kamarádi. Dává jim veškerou lásku a oni mu ji vracejí. Na rozdíl od lidí se s nimi vždy domluví. Jsou to jeho nejbližší přátelé.

Všechno se změní příchodem Marie, která mu obrátí svět na ruby. Pronásleduje ji její žárlivý přítel, který se jí nehodlá vzdát. Otakar je tak konfrontován s tzv. normálními lidmi. Vyděšeně zjišťuje, že každý z nich má své skryté problémy a touhy.

Absurdní tragikomedie Útulek vypráví o lidech, kteří se snaží zaplnit prázdnotu ve svém srdci. Každý z nich si přitom volí jinou cestu.

 

hrají: T. Klement, P. Kubík, T. Nová, N. Skalická, R. Svatoň; režie: Jan Musil Přejmenovaný

Více informací

O autorovi:

Herec, scénárista a režisér Jan Musil se narodil 1984 v Opavě. V dětství ho pravděpodobně nejvíc ovlivnilo vysedávání v sále kina, kde jeho babička dělala šatnářku. Mohl tak vidět bezpočet filmů. V šestnácti letech odešel studovat herectví na Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Vystřídal několik divadel. Od roku 2008 je členem Východočeského divadla v Pardubicích. Objevil se například v seriálech Vyprávěj, Ordinace v Růžové zahradě 2, Policie Modrava nebo v celovečerním filmu Probudím se včera.

Od roku 2012 se věnuje aktivně psaní. Jeho divadelní hra, SVĚT V PARKU se v rámci cyklu In-projet s úspěchem uváděla ve Východočeském divadle. Příležitostně spolupracuje s Českou televizí (sitcom Člověk Kancelářský), nebo s televizí Stream. V současné době ho láká i režijní práce. Na svém kontě má reklamu pro Regionální Českou Energetiku, hudební videoklip pro kapelu Anacreon a tři krátkometrážní snímky SCHŮZE, VARJAG, PRAY. V současné době připravuje svůj celovečerní debut, ke kterému si sám napsal scénář.

Pořadatel