Předprodej byl ukončen

Inventura
DIVADLO / Představení

Inventura

čtvrtek 26.1.2023 od 19:30
Divadýlko na dlani, Mladá Boleslav

O akci

aneb Pořádek ve skladu i v duši

Základem a startovacím momentem pro vznik této inscenace bylo přečtení textu hry Miroslava Horníčka „Malá noční inventura“. Když ho Petr Matoušek zavíral, uvědomil si, že jej nemůže pouze jednoduše inscenovat. M. Horníček hru napsal v roce 1973 a reálie v ní obsažené stejně jako vztahy mezi osobami doznaly přece jen jistého posunu. Pokusil se tedy napsat příběh, který vychází z rámce výše jmenované hry a rozvinul jí tak, jak by se mohla odehrávat v současnosti.

Inscenace vás seznámí se třemi kulisáky, kteří vám během jedné hodiny odhalí své sny, přání i tajné tužby. Nahlédnete do jemných duší naoko drsných mužů středního věku. Poznáte, že i chlapi mohou mít v duši zmatek a přese vše zůstávají pořád malými kluky.

Více informací

Hrají: Petr Matoušek, Libor Ševců, Jan Jíše, Martin Weiss nebo Jiří Filip, Kristýna Weissová, Bára Bartošová nebo Katka Límanová nebo Simona Matoušková, Květa Horáková, Blanka Kučerová nebo Líba Mikulecká nebo Kristýna Licinbergová, Klára Pabištová nebo Simona Matoušková ml. a Luboš Dvořák nebo Miloš Kubík nebo Jan Hejdrych.

Další akce pořadatele

A tak tě prosím, kníže - 13. června od 19:30, Divadýlko na dlani, Mladá Boleslav

VÁVRA - 25. dubna od 19:00, Městské divadlo Mnichovo Hradiště, Mnichovo Hradiště