Předprodej byl ukončen

Balkan Fiesta
TANEČNÍ PARTY

Balkan Fiesta

sobota 17.12.2022 od 21:00
Nová Scéna Národního Divadla, Praha

O akci

Putující BALKAN FIESTA zakotví na zimu v nádherné divadelní kavárně NOVÉ SCÉNY NÁRODNÍHO DIVADLA. Koncertní ozdobou sobotní noci bude show kapely Tomáše Průši fantastických LOVESONG ORCHESTRAZačnou hrát a divadlo bude v jednom kole ! 

Další program fiesty roztočí usměvavý balkánský expert SENOR VIKTOR, world music classic DJ GADJO.CZ nebo excelentní hráč na brumli bulharsko český mistr JOE HARPER. A to není všechno. Na scéně přikládají do ohně celý večer !

OPEN DOOR 21:00 >>> Klasikou balkánských večírků je květina z lásky a štamprle domácí slivovičky pro první BALKANEROS grátis. Kavárna otevře v devět večer tak přijďte včas ať Vám něco neuteče !

Více informací


★★★ PROGRAM ★★★ 

★ LOVESONG ORCHESTRA ( Prague Kings Of Bashavels )
★ JOE HARPER ( jewish harp )
 DJ GADJO.CZ ( Balkan Fiesta / Radio 1 )
SENOR VIKTOR ( balkánské veselí )
★ RAKIJA & ROLL ( welcome štamprle pro první balkaneros grátis )
★ RUŽIČKA ( květina z lásky nesmí chybět )

Celý program BALKAN FIESTY je průběžně aktualizovaný.

Všechny novinky hledejte u nás nebo na facebookové události !

Na pódiích BALKAN FIESTY v minulosti vystoupili : polská diva Magda Navarette a její CARAVANA BANDA, francouzský producent DJ CLICK, skvělá gypsy jazová formace DJANGO ALWAYS, kapela Tomáše Průši dechovka LOVESONG ORCHESTRA, all star formace TRIO ROMANO, akordeonista MÁRIO BIHÁRI, londýnský dj SACHA DIEU, skupina TYGROO nebo broumovská dvojice 
LAVUTARA
. O taneční ktreace se postarali šarmantní tanečnice YAZZ, okouzlující MAYA nebo tanečnice s hadem LADY MARIANA. A samozřejmě bez Vás, by to prostě nebylo ono !

DIVADELNÍ ČORO MORO JAKO NA POUTI !

Další akce pořadatele

BENGAS - 25. května od 20:00, Nová Scéna Národního Divadla, Praha