Předprodej byl ukončen

Daniela Koteková: SHARK TALE - Mýty a příběhy o žralocích
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Daniela Koteková: SHARK TALE - Mýty a příběhy o žralocích

středa 18.1.2023 od 19:00
Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Praha

O akci

SHARK TALE (ŽRALOČÍ PŘÍBĚH) Vám ukáže a snad i dokáže, že hollywoodské filmy a lidské předsudky nemají se skutečností žraločího světa vůbec nic společného. Daniely autentické fotografie prožité na vlastní kůži, ve vzdálenosti někdy i pár centimetrů od žraloků označovaných za hyeny či popelnice oceánů, lidožrouty, bez klece, bez zbraně, bez ochranného obleku Vám potvrdí, že vše je úplně jinak a že se žraloky se dá i komunikovat.

Zkušenosti ze 4 let života a práce s Velkým bílým žralokem (tzv. lidožroutem) v JAR, účast na vědeckých výzkumech na Bahamách zaměřených na interakce žraloků s lidmi a konec-konců všechny dovolené vybírané na základě co největšího počtu žraloků v té oblasti přinesly Daniele příběhy, kterými se snaží vyvrátit předsudkové koncepce a mýty o “mašinách požírajících lidi”.

Ne adrenalin, ale právě “rozhovory” se žraloky a vzorce chování všech těch, se kterými měla tu čest se poznat, je centrem života, vášně i pozornosti Daniely.

Přímý odkaz na stránku k přednášce s dalšími informacemi je zde: Shark Tale

Hezký zážitek, pořádá Spolek OKO

Více informací

Pozornost věnujte dvěma věcem. Divadelní sál je součástí budovy I. stupně ZŠ na adrese Staroklánovická 230, Praha 9 (někdy též Praha 21) - Újezd nad Lesy a:

  • vstup do divadelního sálu je bočním vchodem z Čentické ulice,
  • buďte dochvilní, protože dveře do budovy budou od 19:00 uzavřeny.

Zastávka autobusu MHD - Hulická je přímo před budovou, o cca 100 m dál je případně zastávka Újezd nad Lesy. Vlakem lze výhodně a snadno přijet z Masarykova nebo Hlavního nádraží či Prahy - Libně (opačně z Úval, Českého Brodu) do stanice Praha - Klánovice (cca 15 - 20 min.) a jet buď 1 stanici některým z autobusů do Hulické nebo jít cca 15 min. pěšky.

Do navigace si zadejte ulici Čentická 2442 a cca 50 m před vámi bude vstup do budovy s divadelním sálem.

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka k přednášce.