Předprodej byl ukončen

Midi Lidi + Ventolin
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Techno

Midi Lidi + Ventolin

sobota 29.4.2023 od 20:30
Vnitřní sál UBK - Panský dvůr, Boskovice

O akci

Midi Lidi + Ventolin = Mezinárodní den tance v Prostoru

AKCE PROBĚHNE VE VNITŘNÍM SÁLE PANSKÉHO DVORA (v prostorách bývalého UBK).

 

Že boskovické kulturní a komunitní centrum Prostor dělá kvalitní alternativní kulturu už snad všichni v okolí ví. Tentokrát si ale ukousli o něco větší sousto než obvykle a na Mezinárodní den tance – 29.dubna – pozvali dvě kapely, které už lidé dokonce znají: elektropopové kombíčko složené ze supr čupr muzikantů s názvem Midi Lidi a one-man show pro všechny mládencs i stařecs Ventolina. 

Midi Lidi jsou parta špičkových hudebníků s trošku švihlým smyslem pro humor a výtečným citem pro absurditu. Citelné je to v jejich starších nesmrtelných hitech jako například Rád vařim, ale i v o dost mladších pjesničkách jako LÁSKA NENÍ ŠVÉDSKÝ STŮL z alba „Nikdo se ti nebude smát, když budeš mít lidi rád“. Hlasem a tváří Midi Lidí je minimálně na stagei excentrický Petr Marek. Jeho zpěv si vás získá, jeho pohyby vás uhranou. Tajně ho všichni milujeme. 

Ventolin má v tanečním projevu k Petru Markovi svým způsobem velmi blízko. Hudebně ale utíká k místy tvrdší muzice, možná by se jí v krajních případech dalo říkat electro-disco-techno. Krom vlastní ulítlé tvorby na analogových synťácích a dalších krabičkách ohromil také svým zjevem -  holt padesátiletý nerd v devadesátkových oblečcích dokáže leckoho překvapit. Čekejte brýle, šusťákovku a pořádnou párty jako v klipu songu Totem

Nezapomeňte taneční střevíčky a sedmimílové botičky na cestu dom. 

Srdečně zve 
Váš Prostor

Vystupující

Midi Lidi (CZ) – web Ventolin (CZ) – web / web

Vstupenky

I. vlna: 290 Kč
II. vlna: 350 Kč
III. vlna: 390 Kč
IV. vlna: 420 Kč
Na místě - pokud něco zbyde: 500 Kč

Pořadatel

Unijazz pobočný spolek Boskovice