Předprodej byl ukončen

Mediace – jak pracovat s emocemi a konflikty na pracovišti
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Mediace – jak pracovat s emocemi a konflikty na pracovišti

úterý 24.1.2023 od 17:30
Zoom, Online

O akci

Mediace aneb jak pracovat s emocemi a konflikty na pracovišti

Na webináři si společně budeme povídat o mediaci a mediačních technikách. Mediace není jenom způsob řešení konfliktů – ukážeme si, co si z ní můžeme vzít pro svůj profesní život. Připravíme se na to, jak komunikovat v krizových situacích nebo jak zvládat své emoce i emoce druhého, které nás často ovlivňují při rozhodování.

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme? 

  • Kdo je mediátor a jaké jsou jeho kompetence
  • Co je to mediace a jak probíhá
  • Komunikační techniky mediátora a jak je můžete využít v HR praxi
  • Podíváme se také na teorii konfliktu

 

Pro koho je webinář vhodný?

Pro HR manažery a manažerky, vedoucí zaměstnance, ale i pro HR specialisty, kteří se ve své práci ocitají v roli mediárora a řeší nejrůznější konflikty, zatím však nemají s danou problematikou mnoho zkušeností.

 

O řečníkovi:

Diana Lokajíčková

Diana je zapsaná mediátorka a advokátní koncipientka. Je členem Poradního výboru mezinárodní mediační organizace Mediate Guru, kde zastupuje Českou republiku a může tak nabídnout i přeshraniční úhel pohledu na konflikty a jejich řešení. Mediaci se věnuje od roku 2015. V profesním životě se věnuje řešení zejména pracovních, obchodních, rodinných sporům a sporům s autorským prvkem. Jako právnička nabyla mnoho zkušeností z řízení před soudy a ve své praxi se snaží empaticky naslouchat a rozumět potřebám klientů, kteří hledají cestu mimo soudní síň.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam!

 

Těšíme se! 

SUHR tým

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.