Předprodej byl ukončen

MŇÁGA A ŽĎORP v Konstantinkách
KONCERT / Hudba – Rock

MŇÁGA A ŽĎORP v Konstantinkách

pátek 7.4.2023 od 20:30
Kulturní dům, Konstantinovy Lázně

O akci

MŇÁGA & ŽĎORP  originelní folklórní soubor made in VALMEZ přiveze svojí šau do domu kultůry a oddechu v Konstantinkách.
Legendární rocková parta z Valmezu a okolí, patří bezesporu mezi nejvýraznější hudební kapely české porevoluční éry se spoustou hitů.
Do širšího povědomí se dostala písní "Hodinový hotel", která je první skladbou na debutovém albu skupiny, nazvaném příhodně Made in Valmez (1991). Poslední, již čtrnácté řadové album, vyšlo v říjnu 2019 a jmenuje se Třecí plochy.

Kapela působí na české hudební scéně od roku 1983. Vznikla pod vedením zpěváka a kytaristy Petra Fialy a trvalo osm let, než z Valašského Meziříčí vyplula nenápadná nahrávka Made In Valmez. Jedno z vůbec nejlepších porevolučních alb odhalilo pro širší publikum kouzlo poetiky všednosti a zdravé lidskosti s hity jako Hodinový hotel, Písnička pro tebe nebo Klec v kleci. Od té doby kapela nahrála 14 dlouhohrajících desek.
V posledních letech vydává Mňága na vlastním labelu Surikata Records. Členové kapely se tu starají o kompletní chod od nahrávání po distribuci desek. Na poslední tři alba navíc Mňága uspořádala úspěšné fanouškovské sbírky. „Po těch třech kampaních už všichni ví, že držíme slovo. Nevykašleme se ani na loudaly, kteří si nedojdou na poštu balíček vyzvednout a pošleme jim ho znovu. Celé je to o důvěře,“ uzavírá Fiala.

Sestavu pro tento koncert rozšíří Ondřej Fencl ( 5P L. Pospíšila, V.Merta, Schodiště, Oskar Petr Band, Hromosovod atd. )

Přijďte si užít tuto skvělou partičku do pohodových velikonočních Konstantinek.

 

Vstupenky

Předprodej  SMSTICKET – k stání 300,- Kč, sezení 350,- Kč

Na místě - k stání 350,- Kč, sezení 399,- Kč !!!

Vystupující

Mňága a Žďorp (CZ) – web / web