Předprodej byl ukončen

Clive Bunker z Jethro Tull a Riki Massini s Bonus Tr. Band
KONCERT / Hudba – Blues, Folk / Country, Jazz, Klasika, Rock, Worldmusic

Clive Bunker z Jethro Tull a Riki Massini s Bonus Tr. Band

pondělí 26.6.2023 od 20:00
Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Praha

O akci

Riki Massini and the Bonus Track Band with Clive Bunker from Jethro Tull je spojení dvou vynikajících hudebníků pro koncertní šňůru po ČR. Vystupují v ní fenomenální italský kytarista Riki Massini a jeden z nejlepších bubeníků historie vůbec, spoluzakládající člen slavné britské skupiny Jethro Tull (nejproslulejší hard-folk rockový soubor) z anglického Blackpoolu, legendární sir Clive Bunker. Kromě autorské tvorby uskupení a bubenických sól, uslyšíte i velké hity Jethro Tull z doby Bunkerova působení v kapele. Turné proběhne v rámci ČR v podstatě jen na Moravě a vyvrcholí koncertem v Čechách, jediným v Praze, na Praze 9 – Újezd nad Lesy, kam se snadno a rychle dostanete i z centra – viz informace níže.

Jelikož nelze vyloučit, že se jedná o poslední vystoupení Cliv Bunkera u nás, moc se nad návštěvou koncertu nerozmýšlejte. 

Další informace i s videoukázkami najdete na této webové stránce ke koncertu.

Obrázky obalů z LP desek Jethro Tull jsou ty, na kterých se Clive Bunker podílel.

Více informací

Cena vstupného již obsahuje poplatek za prodej, neobsahuje poplatek za transfery (druh platby) a avíza (SMS). Oboje si vybírate z více možností. Nejčastěji se cena vstupného zvýší jen o 10,- Kč nebo o 16,- Kč.

Zvýhodněni jsou diváci, kteří s nákupem vstupenky neotálejí. Kdo dřív koupí, ten míň platí. A také kdo dřív chodí, ten líp sedí - místa nejsou číslovaná.

Bonusová "online vstupenka" je platná pouze ve spojení s "online vstupenkou" z koncertu The Beatles revival + Karel Kahovec, vždy 1 + 1 a při zadání stejného e-mailu a tel. č. 

Pozornost věnujte dvěma věcem. Divadelní sál je součástí budovy I. stupně ZŠ na adrese Staroklánovická 230, Praha 9 (někdy též Praha 21) - Újezd nad Lesy a:

  • vstup do divadelního sálu je bočním vchodem z Čentické ulice,
  • buďte dochvilní, protože dveře do budovy budou od 20:00 uzavřeny.

Zastávka autobusu MHD - Hulická je přímo před budovou, o cca 100 m dál je případně zastávka Újezd nad Lesy. Vlakem lze výhodně a snadno přijet z Masarykova nebo Hlavního nádraží či Prahy - Libně (opačně z Úval, Českého Brodu) do stanice Praha - Klánovice (cca 15 - 20 min.) a jet buď 1 stanici některým z autobusů do Hulické nebo jít cca 10 - 15 min. pěšky.

Do navigace si zadejte ulici Čentická 2442 a cca 50 m před vámi bude vstup do budovy s divadelním sálem.

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka ke koncertu.