Předprodej byl ukončen

Ecstatic Dance s DJ Luminus a Cyrilem Kubišem
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Elektronika, Spirituální / Osobní rozvoj / Tanec

Ecstatic Dance s DJ Luminus a Cyrilem Kubišem

pátek 20.1.2023 od 19:30
V-LIFE, Praha

O akci

Ecstatic dance s DJ Luminus s živou hudbou - Cyril Kubiš, Michael Cába. 

V prostoru V-Live - Opletalová 5

Program 
Od 17:00 si budeme užívat a bavit se s Cyrilem na jeho workshopu Miluj své chyby. 
Od 19:30 Ecstatic Dance s Dj Luminus a živými hudebníky Cyril Kubiš, Michael Cába, Vlad Ličko.
Na závěr si společně zazpíváme pár manter s Vladem Ličko + Lu

VSTUPENKY v předprodeji 
předprodej končí 20.1. ve 12hod
- 350 Kč 
na místě v den akci - 450 Kč 

Workshop 17-19:00 - Hravý způsob pohledu na chyby.
Miluj své chyby s Cyrilem Kubišem 
Vstup 300 Kč 

Naučený strach z chyb, selhání nám brání žít náš autentický život. Osloboďme se a naučme prožívat život konečně bez chyb.

Ecstatic Dance s Dj Luminus

Barevné směsi světového fusion, vyvážení elektronických a organických chutí pro extatické tance, CI jamy a festivaly. Luminus se zaměřuje na taneční cesty, které procvičí všechny vaše mozkové laloky a zapojí vaše tělo, mysl a ducha. Jeho mixy jsou inspirovány jak elektronickou, tak organickou hudbou naplněnou beaty z celého světa.

 

Ecstatic Dance koncept : 
Dotknout se vyšších vibrací může být intenzivní, ale také skutečně zábavné a naplňující.
Chcete se dostat do bližšího kontaktu se svým duchovním aspektem? Extatický tanec je skvělým způsobem, jak toho dosáhnout. Je to forma tance, ve které se tanečníci nechávají unášet rytmem. Pohybují se volně na vlnách hudby, aniž by museli následovat konkrétní kroky, což může vést až ke stavům transu a pocitům extáze. Účinky extatického tance – záplavu endorfinů a extázi – lze zažít v různé míře.
Celý rituál je od začátku do konce spirituálně laděn a přináší jak pocity hlubokého napojení se na své bytí a emoce, tak propojení se s ostatními. Tanec slouží jako forma meditace, pomáhá lidem vyrovnat se se stresem a dosáhnout vnitřního klidu. Pocit změněného stavu vědomí, kterého můžete během tance dosáhnout, bývá přirovnáván k pocitům, které zažíváme např. po intenzivním běhu.
Na našich akcích otevíráme bezpečný prostor pro neomezené pohybové vyjádření, skrze které se můžete spojit sami se sebou i s okolím, a především s tím, co nás přesahuje na těch nejhlubších úrovních. Extatický tanec umožňuje autentické propojení se s tělem v prostoru, kde nikdo nikoho nesoudí. Naším záměrem je umožnit vám se opravdu uvolnit tak, aby vaše pravé já mohlo zcela bez zábran zářit ven skrze svobodný pohyb. Lidské tělo je chrámem nepřeberných možností. Přijďte poznat zákoutí toho vašeho, která se odkryjí, až když se člověk opravdu odevzdá vedení svého vlastního těla.

DJ Luminus / Marek Třešňák 

Marek has a variety of backgrounds. He grew up in communist Czechoslovakia (later Czech Republic) where he studied puppetry, improvisation and drama education. It was then when he started to be interested in somatic healing, body and mind connection and finding freedom through embodied expression. Later after moving into the US in 2001 , he got a counseling degree and began working as a somatic psychotherapist. He became fascinated with the practice of Focusing and completed  his Focusing Teacher Certification. Focusing became a framework for his psychotherapy practice, currently in Greenfield MA.
(Find out more about his Solis Healing Arts practice )

Later on he encountered the dancing community and discovered contact improvisation form of dance. This opened new ways for him to work with bodily energy and to explore how dancing improvisation can contribute to healing stuck emotional energy. 

From there it was only a step away  to become a dance facilitator and DJ in 2012 and to start working with energy of music and its impact on the body, connection to one self and to others.

Since then his journey as a DJ and workshop facilitator led him to creating healing workshops and dance events across the US as well as internationally. Some of his beloved places that he likes to visit and create events is Vancouver BC, island Ometepe Nicaragua, Portland OR, and of course his homeland - Prague.

Currently he co-creates regular ecstatic dance events with his team in Northampton (Pollinate Dance) and Boston ( I-Opener Ecstatic Dance and Vortex Ecstatic Dance )

Více informací

Vstupenky v předprodeji do 20.1 do 14 h 

Na mistě v den akce

450 Kč - Ecstatic Dance

300 Kč - workshop