Předprodej byl ukončen

OBRAZ presents - SUNSET ROOFTOP /w SNBM; DARK SPACE /w GOLPE
TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

OBRAZ presents - SUNSET ROOFTOP /w SNBM; DARK SPACE /w GOLPE

sobota 10.6.2023 od 17:00
Městský bazén, Mladá Boleslav

O akci

Mladá Boleslav se konečně dočká nezapomenutelné akce pod širým nebem při západu slunce a se závěrečnou techno afterparty v malém klubu Forum - přizpůsobíme prostor a uděláme opravdový DARK SPACE!

Nejprve si dáme Sunset Rooftop na terase městského bazénu, který se ponese v náladě housu & techhousu & melodického techna. Následně vyvrcholí setem od pražského SNBM!

Poté proběhne přesun na oficiální afterparty, kde se o pořádné peklo postará král techna - GOLPE aka BROKEN ROBOT!

přidej se do událostí:
SUNSET ROOFTOP - KLIKNI
DARK SPACE (afterparty) - KLIKNI

SUNSET ROOFTOP - Terasa městského bazénu v Mladé Boleslavi.
TECHNO OFICIÁLNÍ AFTERPARTY - malý klub Forum (nikoliv velké klasické) - vstup z restaurace - prostor přizpůsobíme na opravdový DARK SPACE.

Doporučujeme zakoupení kombinované výhodnější vstupenky na obě akce dohromady. Vstupné je rozděleno na vlny dle určitých počtů vstupenek.

Obě akce mají omezenou kapacitu, proto doporučujeme i vzhledem k postupnému zdražování zakoupit vstupenky co nejdříve. Celkem budou 4 prodejní vlny, po vyprodání k zakoupení pouze na místě.

Na místech obou akcí bude pouze doprodej zbývajících míst za větší ceny oproti předprodeji (pouze v případě nevyprodání).

 

OBRAZ: "Je to tak, tento koncept dvojí párty v Bolce ještě nebyl a jsem rád, že jsme dokázali vymyslet místo, které alespoň částí zpříjemní náš podvečerní Sunset Rooftop - na tom nás bude hostit pražský SNBM, král sunset setů.
Na oficiální afterparty (akce Dark Space) nám přijede zahrát současná jednička techno scény, pražský Golpe aka Broken Robot.
Myslím si, že to bude pro Bolku velkým přínosem, vzhledem k tomu, na jaké "párty úrovni" teď aktuálně je.
Těším se a jsem zvědavý, jak tento nový koncept lidi přijmou, třeba se z toho stane tradice."

* V případě nepříznivého počasí si pořadatel vynahrazuje právo akci přesunout na náhradní termín (9/2023). Vzhledem ke komfortu lidí nechceme, aby probíhala v případě deště akce v klubu od odpoledních hodin.

 

Kompletní line-up

DJs on Sunset Rooftop (17:00 - 22:00)
- SNBM
- RICCI
- OBRAZ
- PROCHAX
- MACIS bohužel ze zdravotních důvodů nebude přítomen

 

DJs on afterparty (22:15 - 5:00)
- GOLPE aka BROKEN ROBOT
- BÁBA & JOE JOY
- RICCI
- OBRAZ
- JAY DARK