Předprodej byl ukončen

The Beatles (revival) & Karel Kahovec + hity Petra Nováka
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

The Beatles (revival) & Karel Kahovec + hity Petra Nováka

čtvrtek 30.3.2023 od 19:00
Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Praha

O akci

KONCERT JE JIŽ BEZNADĚJNĚ VYPRODANÝ, VSTUPENKY ŽÁDNÉ NEJSOU A NEBUDOU (ani před začátkem koncertu). 

Megakoncert jedné z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin a legendárního Karla Kahovce je spojením dvou koncertů dohromady, trvá přes 2 hodiny a je rozdělen do tří bloků s jednou pauzou. Koncert kladenského Beatles Revivalu je opravdovou a dokonalou kopií koncertu slavných Beatles. Skupina byla pozvána do rodiště Beatles – anglického Liverpoolu a tam v legendárním Cavern Clubu odehrála tři vystoupení, absolvovala hodinové interview a živý koncert v pořadu On The Beat na Liverpool BBC Merseyside Radio, což se dosud žádné neanglické skupině nepodařilo…

 

The Beatles (revival)

má kořeny na Kladně, přesto má za sebou úžasnou kariéru s téměř 4.000 úspěšnými koncerty, dále TV natáčení, vystoupení v divadlech a kulturních centrech, večírcích, festivalech atd. Nejen v Čechách ale i v Holandsku, Polsku, Francii, Německu, Dánsku, Švédsku, Norsku, Rakousku, Švýcarsku, Belgii, Lucembursku, Litvě, Slovinsku, Maďarsku, na Slovensku a dokonce v rodišti legendární čtveřice – severoanglickém Liverpoolu!
Klíčem k tomuto obrovskému úspěchu je nejen dokonalé nastudování a provedení každé z padesáti skladeb, které má skupina v repertoáru, ale i neuvěřitelná fyzická a hlasová podobnost členů skupiny s opravdovými Beatles.

Perfektní image doplňují čtyři sady přesných kopií kostýmů, ve kterých Beatles vystupovali, stylové účesy a detailně okopírované charakteristické pohyby jednotlivých členů na pódiu. Dokonalý “Stage Look” korunuje pro Beatles nepostradatelný levoruký baskytarista, který s lehkostí a dokonalým feelingem hraje party svého protějšku – Paula McCartneyho.

Dále skupina používá jedině originální vintage nástroje Rickenbacker, Gretsch, Hofner a Ludwig a aparatury VOX, na něž hráli Beatles a díky nimž je dosaženo absolutně autentického zvuku, který znáte z desek či záznamů koncertů Beatles. Dokonce i takové zdánlivě nepodstatné detaily jako originální chromované stojany VOX pod zesilovače nebo originální boty Beatles Chelsea Cavern Boots jsou pro skupinu důležité. Žádná odchylka od originálu není dovolena a každičký detail má své důležité místo a pomáhá utvářet perfektní celek, který přesvědčí i toho nejzarytějšího detailistu a milovníka originálu.

Uznání se skupině dostalo i od dlouholetého tajemníka Beatles Alistaira Taylora a prvního manažera Beatles Alana Williamse, který kapelu přizval ke spolupráci na projektu John Lennon Memorial.

 

STRÁNKA KE KONCERTU

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka ke koncertu:

MEGAKONCERT - web

 

ALTERNATIVNÍ WEBY VYSTUPUJÍCÍCH:

The Beatles Tribute (EU) - web 

Karel Kahovec (CZ) - web

Vystupující

The Beatles Revival (CZ) – web Karel Kahovec (CZ) – web

Více informací

Cena vstupného již obsahuje poplatek za prodej, neobsahuje poplatek za transfery (druh platby) a avíza (SMS). Oboje si vybíráte z více možností. Nejčastěji se cena vstupného zvýší jen o 10,- Kč nebo o 16,- Kč.

Místa nejsou číslovaná, takže kdo dřív chodí, ten líp sedí.

Pozornost věnujte dvěma věcem. Divadelní sál je součástí budovy I. stupně ZŠ na adrese Staroklánovická 230, Praha 9 (někdy též Praha 21) - Újezd nad Lesy a:

  • vstup do divadelního sálu je bočním vchodem z Čentické ulice,
  • buďte dochvilní, protože dveře do budovy budou v čase zahájení koncertu uzavřeny.

Zastávka autobusu MHD - Hulická je přímo před budovou, o cca 100 m dál je případně zastávka Újezd nad Lesy. Vlakem lze výhodně a snadno přijet z Masarykova nebo Hlavního nádraží či Prahy - Libně (opačně z Úval, Českého Brodu) do stanice Praha - Klánovice (cca 15 - 20 min.) a jet buď 1 stanici některým z autobusů do Hulické nebo jít cca 15 min. pěšky.

Do navigace si zadejte ulici Čentická 2442 a cca 50 m před vámi bude vstup do budovy s divadelním sálem.

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka ke koncertu.

Další akce s vystupujícími

HudliceFest 2024 - 22. června od 13:00, Sportovní areál u lesa, Hudlice

Beatles Revival + Karel Kahovec - 26. července od 20:00, Restaurace - letní parket Stromovka, Louny

Koncert Karel Kahovec + Beatles Revival + host - 22. září od 18:30, Přírodní Divadlo Doksy u Kladna, Doksy