Předprodej byl ukončen

Alena Antalová & Alex Anders
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Alena Antalová & Alex Anders

sobota 18.2.2023 od 19:00
Křišťálový sál Staré radnice, Brno

O akci

Velký návrat šansonu!

Recitál autorských šansonů Alexe Anderse v interpretaci Aleny Antalové a Alexe Anderse za jeho klavírního doprovodu.

Herečka a zpěvačka Alena Antalová a skladatel, textař, zpěvák a pianista Alex Anders vytvořili novou hudební dvojici.

Alena Antalová, herečka a muzikálová zpěvačka, jejíž domovskou scénou je Městské divadlo v Brně, je známá i z televize a z filmů. Kdo by neznal její roli Ludmily v Četnických humoreskách či Aničky v Pojišťovně štěstí.

Alex Anders, skladatel, textař a interpret v jedné osobě pokračuje v tradici českého šansonu a navazuje na odkaz paní Hany Hegerové, Petra Hapky či Michala Horáčka.

Alena Antalová:

„Setkání s Alexovou tvorbou beru jako určitý dar od života, tentokráte profesní. I když jsem fatalista, samotnou mě překvapilo a neustále překvapuje, co jeho hudba a jeho texty ve mně probouzejí...“

Alex Anders:

„Dlouho jsem hledal interpretku pro své šansony... děkuji osudu za to, že mi do cesty poslal Alenu. Je to totiž žena s velkým srdcem a duší a navíc skvěle zpívá.“

Šansonový recitál bude plný krásných písní o životě v interpretaci Aleny Antalové a Alexe Anderse za jeho klavírního doprovodu. Nebude chybět i pěkné povídání.

Koncert je dlouhý 90 minut.

Více informací

Koncert se bude konat v Křišťálovém sále Staré radnice v Brně. V místnosti s obloukovými stropy a křišťálovými lustry si budete připadat jako na zámku. Kouzelnou atmosféru dotvoříme krásnými písněni o životě a hezkým povídáním.Tešíme se na Vás!

Kapacita je omezená, maximum je 90 míst, neváhejte proto se zakoupením vstupenky.

Tešíme se na Vás!

Pořadatel

Alena Antalová & Alex Anders