Předprodej byl ukončen

Orlický Ecstatic vol.5
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj / Tanec

Orlický Ecstatic vol.5

sobota 11.2.2023 od 16:00
Taneční studio NEON, Žamberk

O akci

Vážení a milí, dovolte nám pozvat vás na další jedinečnou událost. Událost, která znovu otevře v našem kraji dveře, do kterých můžete společně s námi vstoupit a stát se součástí tanečně vědomé komunity. Přidejte se k nám na již pátý díle ORLICKÉHO ECSTATICU

 

Na 5. OE vás čeká: 

  • Kakaová ceremonie od Lucie Halaničové 🪶
  • Pohybový workshop pro uvědomění si potenciálu vlastního těla vedený Pájou  Michalovičovou 
  • Naladění od DJANE PÁJI
  • DJ JOBBI TAO (rezident Ecstatic dance Prague)
  • DJ PETR SUBSIST

 

Společná meditace 

Vzájemné sdílení

Bezpečný prostor

 

ORLICKÝ ECSTATIC má pod svými křídly vědomý a intuitivní tanec, hudbu a umění, velké učení a sdílení, poznání nových přátel, léčivé chvíle a radostné okamžiky v bezpečném prostoru. Propojuje, posiluje a přináší spoustu nečekaného, avšak potřebného.

Dostaneme se skrze hudbu a napojení se na ní ještě blíž k sobě samým a to bezprostředně bez použití drog a alkoholu. Jde o uvolnění mysli, těla a naladění se na své srdce. Ecstatic dance je tanec srdce. Je to způsob, jak opustit svou komfortní zónu, soudy a předsudky.

Být plně sami sebou a vyjadřovat se tak jak cítíme, bez posuzováních ostatních. Prožijme společně přítomný okamžik, který osvobodí naší celou bytost.

Pojďte s námi 11.3. otevřít dveře, zatančit si, osvobodit se.

Pojďme společně tvořit ORLICKÝ ECSTATIC. 

PROGRAM

16:00 Otevření prostoru za doprovodu Djane Páji

17:00 Kakaová ceremonie od Lucie

18:00 Pohybové naladění s Pájou

18:30 Ecstatic set DJ Jobbi Tao

20:00 Ecstatic set DJ Petr Subsist

21:30 Zklidnění, Sound Healing, závěrečný kruh sdílení

 

KAKAOVÁ CEREMONIE jako cesta k uvolnění, k sobě. Ceremoniální kakao nás spojuje s tělem, přírodou, usnadňuje naše propojení jak s vnitřním tak s vnějším světem. Otevírá srdce a my tak máme možnost slyšet naše pravé já, pracovat s našimi bloky, traumaty, rozpouštět skrze něj veškerou nahromaděnou negativní energii. 

Lucie jako terapeutka traumat a průvodkyně kakaových ceremonií vás provede krajinou vašeho srdce. „Každý si v životě něco řešíme, každý z nás je na cestě, někam potřebuje navést, něco si připustit, odpustit. Kakao i terapie jsou skvělým nástrojem k uvědomění sebe sama. Kam jdu, kam chci nebo nechci směřovat. Ale každý z nás ví, i kdyby Tam někde hluboko, že cesta srdce je ta jediná cesta, která nás dovede k trvalé hluboké radosti a smyslu v životě“ říká Lucie.

 

POHYBOVÝ WORKSHOP vámi prostoupí, vy ucítíte, procítíte a uvědomíte si každou část svého těla, svůj dech, sluch a prostor. Propojíte se nejenom se svým tělem, ale i duší a emocemi. Pája o sobě říká: „Jestli ve mě něco vyvolává ecstatické stavy, tak je to právě tanec. Tanci se věnuji 20 let. Působím jako choreografka, lektorka, trenérka a začínám si hrát i s myšlenkou jako průvodkyně pohybem. Miluji hudbu víc než cokoliv a právě hudba a tanec mi už jednou zachránili život. Nedám na tyto dva elementy dopustit a ráda skrze ně předávám to co jsem sama poznala a získala. Dovolme si být a dovolme si tančit.“

 

👉🏼DJ JOBBI TAO S DJingem začal ve čtrnácti letech. V roce 2000. Prvně hrával na dětských diskotékách, brzy poté i pro dospělé. V devatenácti se přestěhoval do Prahy, kde hrál především house music. Během následujících let byl rezidentem klubů Mecca, Duplex, Roxy; jezdil hrávat po festivalech i do klubů po celé republice. U toho všeho vedl extra sebedestruktivní život - sex, drogy, rock’n’roll, verze Praha zlatá hloupá mládež.

Naštěstí boží prozřetelnost jej pomocí hlubokých spirituálních uvědomění postrčila před lety jiným směrem. Víc do sebe, do klidu a míru prostého bytí. Zatímco se v něm probouzela a rozvíjela osobní spiritualita a láska k niternému tichu, hudba stále byla a je nedílnou součástí jeho života. ‚Jeho’ hudební vkus (jaká hudba s ním rezonuje) se však během let vyvíjí, mění - stejně jako život.

Poslední značné ovlivnění přišlo během minulých dvou let, kdy byl členem komunity pečující o Centrum meditace a přírodního učení Sklenářka. Zatímco vášeň k elektronické hudbě přetrvává, ceremoniální kruhy, medicínské písně a zpívané modlitby mu otevřely úplně nový hudební svět, který si doslova zamiloval. No a tak je teď a tady - kosmické pozemštěňátko, které miluje dobrý beat a hutnou basovou linku stejně jako živé nástroje a andělské zpěvy; opět s obrovskou touhou sdílet hudbu, která uvádí do pohybu. Tanec je pro něj pohybem kolem svého středu, organickou oslavou sebe sama a samotného života.

 

👉🏼DJ PETR SUBSIST hraje jako dj Subsist od roku 1998 a zahrál si na mnoha úžasných místech a velkých pódiích. Dnes s velkým nadšením říká: „Když jsem před dvěma lety objevil filozofii ecstatic dance akcí, mé srdce skutečně poskočilo velkou radostí, na tohle jsem dlouho čekal, tohle jsem dlouho hledal, spojení tolika smysluplných věcí, které miluji, na jednom místě. Pocítil jsem v sobě znovu žár jako dříve, když jsem hudbu objevoval. Opět mohu lidem předávat hudební příběh a nově jako DJ Petr Subsist. Věřím totiž, že vytvořená vlna vibrace vede k uvolněnému extatickému stavu vědomí a může tě dovést k intenzivnějším prožitkům sebepoznání.“

 

KDE A KDY?

Taneční studio Neon

Nádražní 753, 564 01

Žamberk

 

VSTUPNÉ

630,- Vstupné v předprodeji

700,- Vstupné na místě

Více informací

🌀JÍDLO A PITÍ

Na místě bude k občerstvení, voda, ovoce, kakao, nebo si můžete přivézt něco svého. 

Pokud budete chtít, můžete přivézt na společný stůl i pro ostatní nějaké své dobroty.

 

 

🌀S SEBOU

👉🏼Hezké pohodlné oblečení

👉🏼Podložka na meditaci

👉🏼Škraboška na oči/šátek

👉🏼Deka

👉🏼Polštářek/meditační polštář

👉🏼Oblíbený hrneček na kakao

👉🏼Lahev na vodu

👉🏼Občerstvení pro sebe i ostatní

👉🏼Talisman na oltář

👉🏼Klidnou mysl

👉🏼Kamaráda

 

Parkování je možné u tanečního studia Neon v Žamberku a vejde se tam cca 15 aut. Pokud bude plno, další varianta parkingu je v ulici k Agro benzině.

 

Celá akce je bez drog a alkoholu.