Předprodej byl ukončen

CANVA pro pokročilé #2
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní

CANVA pro pokročilé #2

čtvrtek 2.2.2023 od 9:00
Pardubický podnikatelský inkubátor P-PINK, Pardubice

O akci

Canvu máte už v malíčku, pracujete s ní pravidelně, ale potřebujete načerpat inspiraci pomocí řady nových pokročilých tipů a postupů, které vám zaručí profi výsledek?

Nastane u vás někdy tvůrčí krize a nevíte, jak s grafikou naložit dál? Potřebujete poradit, jak k sobě správně kombinovat fonty, jaké volit barevné kombinace a jak pracovat s hierarchiíjednotlivých elementů? Zajímá vás, jak vytvořit grafiku tak, aby k sobě všechno jednoduše ladilo?

Lucie vše vysvětlí jednoduchou a názornou formou. Vyřeší přesně takové problémy, se kterými se denně potýkáte. Tedy, co a proč změnit na obrázku, aby vyniklo vaše sdělení. Nebo jak zesílit vnímání vaší značky, aby vás klienti rozpoznali na tzv. "první dobrou". A mnohem více.

Nebude to nudná teoretická omáčka. Ukážeme si na praktických příkladech, jak netvořit grafický odpad, který vidíme běžně kolem sebe. Naopak, po absolvování tohoto kurzu budete tvořit mnohem lepší grafiku než doposud, bude vás to bavit a vaše klienty nebo publikum na druhé straně ještě více.

Lektorka: Lucie Višňáková

⭐️ lektorka unikátních kurzů grafiky v Canvě, Canva Design Circle Canvassador - TOP 25 worldwide, 1. oficiální Canva ambasador v ČR | Ambassador program + Canva certified creative

https://www.linkedin.com/in/lucie-visnakova/

Více informací

Sejdeme se v 9 hodin ráno v Pardubickém podnikatelském inkubátoru P-PINK v Domě techniky, vedle Divadla. 

Notebooky určitě s sebou. 

Občerstvení bude zajištěno. Končit budeme ve 13:30.