Předprodej byl ukončen

Vykrúcaj vol. 5 w/ Andreas Rund & Villain Gecko & Mazzine
KONCERT / PŘEHLÍDKA / Hudba / Tanec

Vykrúcaj vol. 5 w/ Andreas Rund & Villain Gecko & Mazzine

pátek 27.1.2023 od 21:30
15Minut, Olomouc

O akci

𝙏𝙖𝙣𝙘𝙪𝙟, 𝙩𝙖𝙣𝙘𝙪𝙟...𝙑𝙮𝙠𝙧𝙪́𝙘𝙖𝙟! 

𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙖𝙨 𝙍𝙪𝙣𝙙

Ondra Kulatý je Olomoucký DJ a producent. Poprvé jako “Andreas Rund” svoji hudbu publikoval na Švédském Comorbid records. Později se o jeho releasy starala významná evropská vydavatelství jako například: Beat is murder, Nein Records, ESTHÉTIQUE, Espacio Cielo, Melopeé a další. Jeho release ve spolupraci s Ayden Vice (majitelem Musique Exotique) přilákal pozornost i daleko za hranicemi Evropy, remix na “Come back to me” nechystal nikdo jiný než legenda světové elektronické scény Egyption Lover a jeho poslední výtvor “Hard to say” si můžete poslechnout na labelu Play Pal Music. Andreas se spíš soustředí na produkci, ale občas si jako DJ zahraje na domácí půdě, aby podpořil mladou scénu v Olomouci.

https://soundcloud.com/andreasrund
https://www.facebook.com/andreasrundmusic

▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

𝙑𝙞𝙡𝙡𝙖𝙞𝙣 𝙂𝙚𝙘𝙠𝙤

Villain Gecko a.k.a Pavlo Chekay. Tanečník, producent a věštec produkční skupiny a hudebního vydavatelství Chekay. Svoji sílu nachází v networkingu a hledání nových chuťových kombinací. V Olomouci Pavlo strávil dlouhá léta, a je těsně spjatý s ní a jejím alchymickým kruhem. Právě v Olomouckém podzemí se Gleb, Pavlo a Ondra před lety potkali. Je to jeden z důvodů, proč se kluci sejdou i 27. ledna v Olomouci. Předvedou vám klasicky barevnou showcase v Chekay stylu. Chekay family je otevřená platforma pro mladé umělce.

https://soundcloud.com/.../semtam-001-pavlo-chekay-11122022
https://www.facebook.com/chekaymyart/

▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

𝙈𝙖𝙯𝙯𝙞𝙣𝙚

Gleb Mazin pochází z Dnipra (Ukrajina), kde se s hudbou poprvé setkal. S vinylovými nosiči se seznámil již v roce 2009, v té době místní underground scéna kvetla drum’n’bass/jungle soundem, do které se zapojil. Zároveň v tomto období začal sbírat desky. Gleb se ale měnil a s ním i jeho selekce. Jeho hudební sbírka má výraznoé tóny z elektronické scény 90. let. Mazzine je součástí Chekay family a podílí se na organizaci kulturních událostí jak v České republice, tak i za hranicemi.

https://soundcloud.com/gleb-mazin