Předprodej byl ukončen

Sůl nad zlato
DIVADLO / Představení

Sůl nad zlato

neděle 12.3.2023 od 15:30
Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Praha

O akci

Výpravná a oblíbená pohádka je již třetím počinkem našeho spolku, který představuje divadelní kumštýře z Prahy 9 - Újezda nL a okolí. Tentokrát jsme pozvali umělce z Jiren s velmi zdařilou pohádkou Sůl nad zlato. Pokud hledáte pro děti skvělé odpoledne, zvolte si dobře zahranou pohádku od našich sousedů, ve které není nouze o libé tony a má vše, co k dobré pohádce patří. Pohádka má tu výhodu, že je vhodná pro všechny věkové kategorie dětí, ale i dospělých.

Více informací

Cena vstupného již obsahuje poplatek za prodej, neobsahuje poplatek za transfery (druh platby) a avíza (SMS). Oboje si vybíráte z více možností. Nejčastěji se cena vstupného zvýší jen o 10,- Kč nebo o 16,- Kč.

Místa nejsou číslovaná, takže kdo dřív chodí, ten líp sedí.

Pozornost věnujte dvěma věcem. Divadelní sál je součástí budovy I. stupně ZŠ na adrese Staroklánovická 230, Praha 9 (někdy též Praha 21) - Újezd nad Lesy a:

  • vstup do divadelního sálu je bočním vchodem z Čentické ulice,
  • buďte dochvilní, protože dveře do budovy budou v čase zahájení akce uzavřeny.

Zastávka autobusu MHD - Hulická je přímo před budovou, o cca 100 m dál je případně zastávka Újezd nad Lesy. Vlakem lze výhodně a snadno přijet z Masarykova nebo Hlavního nádraží či Prahy - Libně (opačně z Úval, Českého Brodu) do stanice Praha - Klánovice (cca 15 - 20 min.) a jet buď 1 stanici některým z autobusů do Hulické nebo jít cca 15 min. pěšky.

Do navigace si zadejte ulici Čentická 2442 a cca 50 m před vámi bude vstup do budovy s divadelním sálem.

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka k pohádce.