Předprodej byl ukončen

BLCK OUT BALL
KONCERT / PLES / GALA VEČER / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

BLCK OUT BALL

sobota 25.3.2023 od 21:00
Martinický palác, Praha

O akci

Kdy naposledy jste překročili to, co je přijatelné a otevřeli se tomu, co je vám přirozené? V sobotu 25. 3. společně posuneme hranice tradiční plesové sezóny a zažijeme jednu noc, kde to co chceme, nemusí být zahalené.

DRESS CODE:

ALL BLACK- Známená černé šaty a černé boty. Černé doplňky jsou vítané, ale nejsou podmínkou. Stejně tak škrabošky jsou vítané, ale také nejsou podmínkou. Myslete prosím na to, že je to pořád ples, i když ne klasický, proto tenisky nebo sportovní oblečení, není úplně vhodnou variantou.
Co může být problém u vstupu: světlá košile, světlé rifle/kalhoty, bílé boty.
Co je vítané: černé sexy hravé outfity, doplňky- harnessy, chokery, škabošky- POJĎTE SE TROCHU VYŘÁDIT….kdy jindy budete mít znovu příležitost, jít na takovou akci🔥

 

První BLCK OUT BALL se uskuteční v Martinickém paláci hned vedle Pražského hradu. Tato unikátní renesanční budova se po západu slunce zahalí do červených světel a my budeme moci společně proniknout do jejich zakoutí. Atmosféru celého večera podtrhne dresscode a rytmy melodic techna. Základem dresscodu, jak už z názvu akce vypovídá, je černá barva šatů doplněna našemi touhami, kterým se meze nekladou (škrabošky, chokery, harnessy). Buďte elegantní, ale hrajte si.

Celý večer vyvrcholí půlnoční show, po které bude postupně gradovat hudba a houstnout dým na parketu.

O kvalitní hudbu se postarají DJs, kteří si zahráli v klubech jako je Duplex, Roxy, Distrikt7 nebo EXIT Club Brno.

Headlinerem večera bude mladý talentovaný Dominik Gehringer, syn legendy jménem Orbith. Dominik už ve svých dvaceti letech supportoval jména jako Tinlicker nebo Nora En Pure. Jeho skladby vycházejí na labelech Purified records, který patří již zmiňované Nore En Pure. Mnozí ho považují za jednoho z nejnadanějších mladých talentů na české hudební scéně.

Na baru se můžete těšit na výběr míchaných drinků a italských vín či prosecc. V prostorách paláce naleznete klid v designové chill zóně, kde si budete moci vychutnat namraženého Jägermeistera. 

Po konci akce pro Vás máme připravenou i možnost after party.

LINE UP:

Wolf

Dominik Gehringer

SAXOFRANCIS

Rado van Bee

RiVid

Star 21:00 hod

Konec 4:00 hod

 

1. vlna        590 Kč VYPRODÁNO

2. vlna        790 Kč VYPRODÁNO

3. vlna        990 Kč VYPRODÁNO

4. vlna        1 190 Kč POSLEDNÍ VSTUPENKY