Předprodej byl ukončen

QUEENIE - Revival fest v Konstantinkách den I.
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Rock

QUEENIE - Revival fest v Konstantinkách den I.

pátek 7.7.2023 od 20:00
Open air scéna u KD, Konstantinovy Lázně

O akci

Velkolepým hudebním zážitkem odstartuje výroční XX. ročník REVIVAL FESTU V KONSTANTINKÁCH. Událost, která nemá v historii Konstantinek obdoby, je poctou legendární kapele  Queen a současně obrovskou pomyslnou mega jahodou na narozeninovém  dortíku, který si Revival fest v Konstantinkách ke svému výročí určitě zaslouží.

V září 2021 se v pražské O2 areně odehrály tři zcela vyprodané koncerty QUEEN RELIVED by Queenie. Zájem diváků byl natolik velký, že se jedna z nejoceňovanějších českých tribute kapel rozhodla tuto atraktivní show v roce 2023 zopakovat. Show navazuje na technické provedení a speciální efekty z O2 areny, včetně autentického zážitku z fenomenální hudby Freddie MERCURYHO a QUEEN.

Populární hity britské rockové ikony opečovává Queenie v čele s jedinečným zpěvákem Michaelem Kluchem již sedmnáct let. Je považována za jeden z nejautentičtějších světových tribute bandů, a to také díky propracovanému složení písní i jejich přesvědčivému podání v původních tóninách a aranžích.

Původně ryze nadšenecký projekt se postupem času umělecky tříbil a po letech společné práce se z Queenie stala suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v ČR a jedna z nejlepších na světě. Precizní ztvárnění písní této legendy světového rocku, absolutní technická dokonalost podpořena vlastním zvukařem, fyzická podoba a perfekcionismus – to vše Queenie definuje a je důvodem uznání odbornou kritikou a zisku řady ocenění.

Velká scéna, velká kapela, velký koncert = velký zážitek.

 

Předprodej od 4.2.2023, 8.00 hodin / pozor omezená kapacita místa neváhejte....

Prvních 100 vstupenek - 550,- Kč

Další předprodej - 600,- Kč

Na místě (pokud něco zbyde) 650,- Kč

 

PS: Festival pokračuje v sobotu 8.7. dalším programem.

14.00 h.  OLYMPIC revival (Mladá Boleslav)

15.50 h.  TEAM revival Znojmo

17.40 h.  SPECIÁL Věra relived (Havířov)  , host: Petr Němec

19.30 h.  BON JOVI - PETR POLÁČEK  tribute Prague

21.45 h.   KISS FOREVER BAND (Maďarsko)

Vystupující

Queenie (CZ) – web / web