Předprodej byl ukončen

Příběhy domů
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE

Příběhy domů

22. – 23. dubna 2023 od 9:00
Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, Praha

O akci

Přednášky

sobota 22.4. / 9:00 - 19:00

Série přednášek o novostavbách i rekonstrukcích řešených v duchu trvale udržitelné výstavby se zaměřením na využití zejména přírodních materiálů. Přednášet budou stavebníci společně s architektem či projektantem. Navíc se můžete těšit na odborné přednášky spojené s aktuálními trendy z oblasti udržitelného stavitelství, vystavovatele, ukázky materiálů přímo na místě, celodenní občerstvení a mnoho dalšího. V rámci semináře bude prostor pro společnou diskuzi, o přestávkách možnost osobní konzultace s odborníky. Seminář se uskuteční v prostorách Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství na Václavském náměstí.

Exkurze

neděle 23.4. / 9:00 - 17:00

Výlet společným autobusem na návštěvu do několika vybraných domů. Po domech nás provedou jejich majitelé a někde i stavitelé či projektanti. Takto můžete nejlépe načerpat inspiraci konkrétních řešení, zažít si působení přírodních domů na vlastní kůži. Místo a čas odjezdu budou upřesněny přihlášeným účastníkům.

Podrobný program najdete na webu: pribehydomu.cz

 

Zvýhodněné vstupné mohou využít studenti, senioři či rodiče na mateřské dovolené. Najdete ho jako volbu při nákupu vstupenky.

Pokud máte zájem se akce zúčastnit, ale vaše finanční situace by tomu byla překážkou, ozvěte se nám na email pribehydomu@gmail.com a dohodneme se na individuálním řešení.