Akce byla zrušena

Setkání klubu sumcařů
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Setkání klubu sumcařů

sobota 27.5.2023 od 9:30
areál Katlov Lakes, Červené Janovice

O akci

Vítejte na druhém oficiálním setkání příznivců lovu sumců. Společenská akce, poutavý doprovodný program a prezentace novinek ze světa sumcařiny. Jsi jedním z nás? Pak bys zde rozhodně neměl chybět!

Více informací zde:

https://www.vagnerfishing.com/setkani

Více ...

Popularita lovu sumců nabírá prudce na obrátkách. Rozhodli jsme se proto společně s týmem VÁGNER založit tradici společenské akce, která bude věnována právě vám - sumcařům. S rostoucí popularitou této rybolovné techniky souvisí i rostoucí komunita lidí, která se rozhodla věnovat stejnému koníčku, nebo spíše životnímu stylu. Společně vytvoříme prostředí ve kterém se protne přátelství, zkušenosti i nové techniky a novinky v tomto odvětví sportovního rybolovu. Společně jsme česko-slovenská komunita sumcařů!

 

„PROČ BYCH SE MĚL ZÚČASTNIT“:

Světová jména - Chtěli byste se seznámit s uznávanými sumcaři jak u nás, tak ve světě? U nás budou všichni na jednom místě a připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy!

Žhavá témata - Diskuse, přednášky, otázky a odpovědi na vaše dotazy. To vše a spousta dalšího na vás čeká. Pojďte společně posunout dál naše znalosti a zkušenosti z lovu sumců.

Novinky - Prezentace značek, vybavení a novinek týkajících se sumcařiny. Vše na jednom místě. Už nikdy nekupujte zajíce v pytli!

Poznejte komunitu - Ještě nikdy nebyla komunita sumcařů tak sjednocená. Vyjádřete své názory, dejte prostor ostatním, navažte nová přátelství!

Přednášky - Zkušenosti a praxe jsou základ. Náš tým vám předá spoustu cenných rad formou přednášek, které posunou vaše úspěchy zase o krok dále. Nebojte se zeptat, jsme tu pro vás.

Značka VÁGNER - Představíme vám myšlenku, cíl a výsledek naší dosavadní práce. Jste zvědaví co nového je stále možné do světa sumcařiny přinést? Nechte se překvapit!