Předprodej byl ukončen

Queer Open Stage: Eighth Edition
DIVADLO / KONCERT / PŘEHLÍDKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Představení / Hudba / Stand-up / Talk show / Tanec / Umění

Queer Open Stage: Eighth Edition

sobota 8.4.2023 od 20:00
A Maze in Tchaiovna, Praha

O akci

Queer Open Stage od Blackbile Productions (for English scroll down)

Přidejte se k nám na osmou edici naší pražské open stage show, která dává příležitost queer a queer-friendly umělcům*kyním růžných žánrů předvést svůj talent a dovednosti. Drag, Burlesque, Živý zpěv, Akrobacie a další - ať už se jedná o debutní vystoupení nováčků, nebo nový materiál zkušenějších vystupujících, zaručujeme skvělou zábavu v LGBTQ+ safe space a nesrovnatelně přátelskou atmosféru.
Queer Open Stage moderuje drag performerka a producentka eventů Melancholia Blackbile. 

KDY & KDE: sobota 8. dubna, 2023 od 20:00 v A Maze in Tchaiovna, Kafkova 18, Praha 6
VSTUPENKY:
-200 Kč online přes smsticket.cz
-300 Kč na místě, pokud nebude vyprodáno

Na každém Blackbile Productions eventu najdete i náš stánek, takže si můžete domů spolu s nezapomenutelným zážitkem odnést i nějaký merch nebo queer věc na památku. Děkujeme vám za vaši podporu! 
-------------------------------------
CAST:
Angel Soup
Fifi Pharaonic
Finiji DarkAngel
Grozna Sviňa
Kassandra di Wain
Mara del G
Taura Nark
TipsyKink DarkAngel
Melancholia Blackbile
-------------------------------------
Nezapomeňte pozvat na událost své přátele a dát Like na Facebookovou stránku Blackbile Productions, nebo nás sledovat na Instagramu @blackbileproductionscom. Nám to pomůže a vám tak neuniknou žádné další eventy. Těšíme se na vás! 
Tato show je 15+ nebo za doprovodu dospělé osoby. A Maze in Tchaiovna bere na baru karty i hotovost. Prostor bohužel není přístupný pro vozíčkáře.

Chcete i vy zazářit na naší stagi? Vyplňte náš přihlašovací formulář a my se vám ozveme na naše nadcházející termíny!
https://docs.google.com/forms/d/1Ez08_0Gb9uiQU3HyVpLBoNWeRM_sFXB_eAlJoJNVQvA/edit#response=ACYDBNjZcvQ4y_zDuOgHASnP4hqv3BN7CSvjENLrNtHIOtrwSvKuwT3Kt43nYg5_oFeY0_8
-------------------------------------
Blackbile Productions je trans-owned produkce eventů a queer shop sídlící v Praze. Eventy od Blackbile Productions jsou by queers for queers. Zakládáme si na vytváření bezpečných prostor jak pro publikum tak pro vystupující a na férových podmínkách pro všechny, kteří*ré se na vzniku našich shows podílí. Na našich shows striktně odmítáme jakoukoliv diskriminaci a interpersonální drama, chceme s vámi sdílet příjemně strávený čas a dát vám možnost odreagovat se od reality všedního života, uvolnit se i navázat nová přátelství s dalšími lidmi z queer komunity. 
Více na blackbileproductions.com
--------------------------------------------------------------------------
Queer Open Stage by Blackbile Productions

Join us for the sevent edition and first 2023 date of our Prague based open stage show, which gives the opportunity to queer and queer-friendly artists of diverse genres to showcase their talent and skills. Drag, Burlesque, Live singing, Acrobatics and more - whether it’s a newbie’s debut performance, or new material from more experienced performers, we guarantee great entertainment in an LGBTQ+ safe space with an unmatched friendly atmosphere.
The show is hosted by drag performer and event producer Melancholia Blackbile. 

WHEN & WHERE: Saturday April 8th, 2023 from 20:00 at A Maze in Tchaiovna, Kafkova 18, Prague 6
TICKETS:
-200 CZK online via smsticket.cz
-300 CZK at the door if we're not sold out

At all Blackbile Productions events, there is also our stall, so you can bring home an unforgettable experience as well as some cute merch or queer things as a souvenir. Thank you for your support! 
-------------------------------------
CAST:
Angel Soup
Fifi Pharaonic
Finiji DarkAngel
Grozna Sviňa
Kassandra di Wain
Mara del G
Taura Nark
TipsyKink DarkAngel
Melancholia Blackbile
-------------------
Don’t forget to invite your friends to the Facebook event and like our FB page Blackbile Productions, or follow us on Instagram at @blackbileproductionscom. It will help us and you won’t miss any upcoming events. We look forward to seeing you! 
This show is 15+ or with the accompaniment of an adult. A Maze in Tchaiovna accepts both cards and cash. The venue is unfortunately not wheelchair accessible.

Do you want to shine on our stage too? Fill out our application form and we will contact you about our upcoming dates!
https://docs.google.com/forms/d/1Ez08_0Gb9uiQU3HyVpLBoNWeRM_sFXB_eAlJoJNVQvA/edit#response=ACYDBNjZcvQ4y_zDuOgHASnP4hqv3BN7CSvjENLrNtHIOtrwSvKuwT3Kt43nYg5_oFeY0_8
-------------------------------------
Blackbile Productions is a trans-owned event production and queer shop based in Prague. Events by Blackbile Productions are by queers for queers. It is important to us to create safe spaces for the audiences and performers alike, and stand by fair conditions for everyone who participates in the production of our shows. We strictly do not tolerate any discrimination or interpersonal drama at our shows. We want to share a lovely time with you, give you a chance to unwind from the reality of everyday life, to relax and also make new friendships with others from the queer community. 
More at blackbileproductions.com 

Další akce pořadatele

Summerween 2024 - 15. června od 20:00, PM Club, Praha

Queer Open Stage: 11th Edition - 4. května od 19:00, Klub Kotelna, Praha