Předprodej byl ukončen

Zandl & Šlerka: Velká diskuze o AI
KONFERENCE / KONGRES / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní – Finance, IT / Software, Kariéra, Sales / Marketing, Startupy, Technologie / Osobní rozvoj / Politika / Společnost / Stand-up / Talk show / Věda / Technologie / Vzdělávání / Zájmy / Hobby / Zdraví / Životní styl / Jiné

Zandl & Šlerka: Velká diskuze o AI

pondělí 15.5.2023 od 17:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

PATRICK ZANDL & JOSEF ŠLERKA: VELKÁ DISKUZE O AI

Příležitosti a rizika umělé inteligence pro člověka, pracovní a vědecké obory, systém, státy a demokracii


Nové aplikace, které v posledních měsících přiblížily umělou inteligenci nejběžnějším lidem (chatGPT, DALL-E, Midjourney, Barta a další) přinášejí obrovská, až revoluční očekávání. Jistá je jen jedna věc: pro nejbližší roky není nic jistého; jen série změn, které neumíme nyní zcela domyslet. Například jak se změní struktura pracovního trhu, a tedy i školství? Co to udělá s daňovým a důchodovým systémem? Máme se umělé inteligence bát? Jak se na ní dá vydělat? Jak se dopady AI dotknou systému fungování společnosti, států a třeba i demokracie? 

Přijďte v pondělí 15. května do Univerzitního kina Scala, kde se nad tím bude zamýšlet vědecký popularizátor Patrick Zandl a "brouk pytlík českého internetu" Josef Šlerka. Úvodní přednášku přednese Patrick Zandl, následuje diskuze a to i se zapojením vás, návštěvníků diskuze.

Diskuzi moderuje Svatopluk Bartík.

Cena vstupenek:
- v předprodeji na smsticket.cz za 240 Kč
- na místě 30 min. před začátkem akce za 300 Kč

Další akce pořadatele

Webinář: Jak úspěšně kandidovat v komunálních volbách 2026 - 20. května od 18:00, Google meet, Online

Pořadatel

Poradenství Bartík s.r.o.