Předprodej byl ukončen

TRANZAN v Berouně
KONCERT / PŘEHLÍDKA / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Tanec

TRANZAN v Berouně

pátek 19.5.2023 od 19:30
Life Design studio, Beroun

O akci

Srdečně a s velkou radostí vás zveme na společné setkání a akustický hudební zážitek se skupinou TRANZAN – hudba o životě, smrti a o tom, co je mezi tím.

Hudební skupina Tranzan společně tvoří od roku 2014. I přes výlety do různých forem a stylů je jejím domovem píseň. Silná vědomá sdělení, zpěv sdílený s publikem, divoké taneční rytmy, meditační klid to jsou prameny, které se spojují v jedinou řeku lásky a vděčnosti. Písně, které skrze Tranzan proudí, jsou čistou oslavou bytí. Nechybí tedy u zrození, svatby, smrti, obřadů věnovaných živlům, ročním obdobím či oslavy právě této chvíle. Ponořte se do tohoto proudu a nechte se unášet. Vše, co se na této cestě bude dít, je v pořádku.

Můžete tančit, zpívat nebo se jen v klidu usadit s šálkem čaje a nechat se nést písněmi, které jsou čistou oslavou radosti ze života. Koncert bude trvat cca 2 hodiny a bude možné ještě pobýt v příjemné atmosféře podobně naladěných lidí. Děti, kterým se podobná setkání líbí, jsou vítány a do 12 let (včetně) mají vstup zdarma.

Vzhledem k velikosti sálu je počet míst omezen. Neváhej s nákupem vstupenky.

Při registraci a úhradě předem – vstupné 360 Kč.

Při úhradě na místě, v den konání – vstupné 430 Kč.

 

Facebook událost:

Těšíme se na tebe.

Více informací

Prostor pro tebe bude otevřený od 19:15. 

Life Design studio se nachází v centru Berouna. Vstup do domu je z ulice Hornohradební (zhruba v polovině bloku budov). Studio je v 1. patře (bez výtahu).

Pokud potřebuješ po akci v Berouně přespat, je to možné ve studiu ve vlastním spacáku (za příspěvek 200 Kč/os.) - k dispozici sprcha, kuchyňka.

Pořadatel