Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Chytrý sourcing – hledání kandidátů efektivně
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

SUHR webinář: Chytrý sourcing – hledání kandidátů efektivně

úterý 4.4.2023 od 17:00
Zoom, Online

O akci

Chytrý sourcing – hledání kandidátů efektivně

Na webináři se dozvíte, jak zlepšit efektivitu sourcingu, ušetřit si čas a využít veškeré trendy, které současná doba nabízí. Zároveň se naučíme, jak optimalizovat celý proces od správné přípravy, market mappingu až po využití různých nástrojů (například rozšíření pro Chrome ). 

Přemýšlíte nad tím, co je a není možné v sourcingu automatizovat? I na tuto otázku najdeme společně odpověď, a představíme si různé možnosti automatizace včetně ChatGPT. ChatGPT je chatbot poháněný umělou inteligencí, který vám může pomáhat jak ve fázi přípravy a průzkumu, tak při generování vyhledávacích příkazů nebo komunikaci s kandidáty. A dostaneme se i k alternativním zdrojům vyhledávání kandidátů mimo LinkedIn jako je například Github, Tiktok,Youtube apod.

Přestože se webinář zaměří především na technické role, mnohá doporučení lze aplikovat napříč odvětvími. Některé z prezentovaných nástrojů budou spíše technického rázu, ale i méně zkušení sourceři si na tomto webináři najdou něco užitečného.

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme?

  • Market Mapping a příprava vyhledávání
  • Nástroje pro zvýšení sourcing produktivity
  • Aplikace automatizace v oblasti sourcingu (včetně ChatGPT)
  • Alternativní vyhledávací kanály mimo Linkedin

 

Pro koho je webinář vhodný?

Webinář je ideální pro ty, kteří mají se sourcingem už nějakou zkušenost, LinkedIn jim není cizí a chtějí se naučit pracovat i s jinými nástroji a proniknout do míst, kam neumí zavítat všichni recruiteři. 

 

O lektorovi: 

Kristina Shershun působí jako Talent Partner ve společnosti Credo Ventures, kde pomáhá startupům z portfolia s náborem zaměstnanců a nastavováním people procesů. Její hlavní specializaci je talent sourcing. Kristina vystudovala obor Andgragogika personální řízení na Univerzitě Karlově v Praze a kromě vyhledávání talentů mezi její profesní zájmy patří recruitment operations, firemní kultura, učení se a sdílení znalostí. Kristina má za sebou různorodé zkušenosti s náborem zaměstnanců z agentur, startupů CEAI studia i větší technologické společnosti. Kristina je také mentorkou, speakerkou na konferencích (Sourcing Summit, Evolve Summit atd.) a školitelkou/konzultantkou náborových týmů.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam! 

Těšíme se! 

SUHR tým

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.