Předprodej byl ukončen

Hazed: Young Lychee (DE) & DJ Fucks Himself (DE)
TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, House

Hazed: Young Lychee (DE) & DJ Fucks Himself (DE)

pátek 24.3.2023 od 22:00
ARTBAR, Brno

O akci

Love. Rave. Reborn. Jedenácté pokračování našeho srdcového booty shakin eventu tentokrát se zástupci berlínské generation next — Raiders Records. 

YOUNG LYCHEE — Berlin (DE)
DJ FUCKS HIMSELF — Berlin (DE)
BARBORA — Tetris — Fuchs 2 — Praha
ONEIRO — Haze — Threads — Brno
HOTDOGG — Haze — Threads — Brno 
LEAFUR — Haze — Threads — Brno

Vstupné:
300,— předprodej
350,— na místě

Vystupující

Young Lychee (DE) – soundcloud / insta DJ Fucks Himself (DE) – soundcloud / insta Barbora (CZ) – soundcloud / insta Haze Boys (CZ) – fb / insta

Více informací

YOUNG LYCHEE ⬤ Raiders ⬤ Berlin ⬤ DE

〇 https://www.instagram.com/young_lychee/〇 https://soundcloud.com/young_lychee

DJ, producent a co-founder berlínského Raiders kolektivu. Eklektická produkce plná divoké energie, rovných kopáků, amen breaků a ghetto feelingu vycházející na značkách jako velšský CRAZED BEHAVIOUR, londýnský Childsplay nebo manchesterský Noire State. Hraní na esenciálních místech německé metropole jako Tresor nebo Berghain a sessions na berlínské platformě HÖR radio. Silná reflexe dění posledních třech dekád na klubové scény bez jakýchkoli rychlostních limitů v každém setu — techno mnoha tváří, warp speed electro, ghettotech, hyper trance, devadesátkový rave nebo booty house bangers. Čekej chytrou, pozitivní a totálně nakopávající jízdu napříč spektrem.

 

DJ FUCKS HIMSELF ⬤ Raiders ⬤  Berlin ⬤ DE

〇 https://www.instagram.com/djfuckshimself/〇 https://soundcloud.com/djfuckshimself

DJ, producent a hnací motor Raiders gangu. Vlastním jménem Niklas Fucks. Vysoce versatilní releasy na labelech jako londýnský Das Booty, losangeleský Analog Advisory nebo skotský Clan Destine Records se stylovým rozptylem kdesi mezi UK house, electro, breaks, rave a 150+ BPM rollery. Za mixem čerstvý bouncy warehouse sound s masivním ghetto vibem v nikdy nekončícím hardcore kontinuu. Pump up the noise!

 

BARBORA Tetris ⬤ Fuchs 2 ⬤ Praha

〇 https://www.instagram.com/barbora.tetris/〇 https://soundcloud.com/666666_label/barbora-podcast-179

DJka, rezidentka pražského klubu Fuchs 2 a zakladatelka Tetris kolektivu etablovaného na scéně od roku 2016 a stojícího za eponymními eventy s velmi unikátním vkusem, kde se objevila taková jména jako Jensen Interceptor, False Persona, L.F.T., Salome, Nite Fleit nebo Voiski. Osobitost, krása a odvaha dlouhodobě tlačit svůj specifický sound krystalizuje v Barbořině podání do hutné směsice techna, electra, EBM a bass music.

 

HAZE BOYS ⬤ Threads ⬤ Infame Radio ⬤ Brno

〇 https://www.instagram.com/haze.boys/

Oneiro, Hotdogg & Leafur. Triptych DJs, promotéři a rezidenti na londýnské platformě Threads Radio a brněnském Infame Radiu. Organizátoři pravidelných zvukově eklektických eventů jako Hazed, Sinus nebo Neo Tokyo. Tihle usual suspects pojedou nad ránem čerstvý warehouse bussiness ve stylu ghetto techno, electro, vysokooktanové breaks & high speed divočiny!