Předprodej byl ukončen

Kuebiko Fest Vol. 2
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Punk, Rock, Worldmusic

Kuebiko Fest Vol. 2

sobota 1.4.2023 od 19:00
Divadlo 29, Pardubice

O akci

Vzpomínkový večer na Jakuba Slováčka. 

Přijďte si s námi společně vzpomenout na našeho kamaráda a kolegu Jakuba Slováčka, který před 3 lety dobrovolně tento svět opustil. Při příležitosti jeho nedožitých 38. narozenin uvedeme výstavu obrazů Matouše Pecháčka a koncerty kapel Poisonous Frequencies feat. Joke Lanz, No.c a Tribe Territory

Poisonous Frequencies jsou česko-rakouské power free jazzové trio volně plynoucí ve vodách improvizované elektroakustické hudby s přesahy do rocku, noisu i jazzu. Na aktuálním turné se k nim připojí švýcarský turntablista Joke Lanz.

No.c je zvukově-rytmicko-kompozičněi-instrumentální experiment s post-hardcore kořeny. Otevřená výzva k autentické imaginaci a svobodě. Hodně hlučný, atmosférický zážitek bez přestávky. Pražsko-valašské duo stihne během svého setu zahrát jedinou skladbu. Část tohoto sonického zážitku vydalo loni Polí5. 

Dvoučlenná kapela Tribe Territory (bicí + didgeridoo) vznikla v roce 2014 ve Slavičíně a to jako live jam band projekt (původně pojmenovaný The Welders). Postupem času se s přibývajícími vystoupeními rozšiřoval repertoár a vybrušoval styl, který by se dnes dal popsat jako akustická elektro-worldmusic. Dominantou kapely jsou živá vystoupení, na kterých se kapele skvěle daří navázat kontakt s publikem a v jakoukoliv denní i roční dobu jej dostat do varu. 

Více informací

Akce se koná v Klubu 29, malé scéně Divadla 29.