Předprodej byl ukončen

Mezinárodní propagační výstava Kočky Praha 2023
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / ZÁBAVNÍ PARK / Osobní rozvoj / Děti

Mezinárodní propagační výstava Kočky Praha 2023

1. – 2. dubna 2023 od 9:30
Kongresové centrum TOP hotel Praha, Praha

O akci

Propagační výstava koček je určena pro všechny milovníky koček, kteří si chtějí kočky nejen prohlédnout, ale i pohladit. Pro děti bude tradičně připraveno mnoho zábavy, soutěží a radosti s kočičí tématikou.

Pro širokou veřejnost pak samostatná útulková expozice, vzdělávací přednášky, ukázky výcviku koček atd.


Otevírací doba
Sobota: 09.30 - 17.00
Neděle: 09.30 - 16.00

Více informací

Na výstavě si můžete pořídit potřeby pro vaše chlupaté miláčky, různá škrabadla, poličky, škádlítka, mňamky i granulky a spoustu dalších praktických věcí i krásných zbytečností. Na výstavě bude probíhat doprovodný program, zábavné a kreativní úkoly a soutěže pro děti a mladé chovatele a malování na obličej. Bohatá tombola o hodnotné ceny.

Cílem výstavy je seznámení široké veřejnosti s plemeny koček a propagace chovu koček s průkazem původu. Na výstavě bude propagováno na 150 koček 30 různých plemen z celého světa. V sobotu i v neděli budou přítomni mezinárodní posuzovatelé a poradci chovu, kteří vám budou k dispozici pro vaše otázky, nebo jen pro obyčejné popovídání si o kočkách bez spěchu a stresu!

Součástí výstavy bude také umisťovací výstava útulkových koček, které si budete moci v případě zájmu a splnění podmínek útulků již ihned odnést domů. Po oba dva dny budou v rámci výstavy probíhat odborné přednášky na chovatelská a veterinární témata pro odborníky i laickou veřejnost zdarma.

Nejhezčí kočku výstavy volíte vy, návštěvíci!

Více na webu: https://www.kockypraha.cz/vystavy/