Předprodej byl ukončen

Cocoman + MessenJah + Dr.Kary + Selector Boldrik
KONCERT / Hudba – Reggae

Cocoman + MessenJah + Dr.Kary + Selector Boldrik

sobota 8.4.2023 od 20:00
Městské kino, Benešov nad Ploučnicí

O akci

Cocoman, MessenJah a Dr.Kary jsou tři nejaktivnější jména, která se u nás inspirovala karibskou hudbou. Jsou známí svým neortodoxním přístupem, českými texty a energickou live show. Sólově, v kombinacích nebo pod hlavičkou jejich elektronického projektu Nevereš, už přes patnáct let přináší na pódia pozitivní vibrace a taneční energii.

 

Cocoman je zásadní osobností české reggae scény. Znáte písničky jako Jedna Láska, Tak už to bal, Za Obzorem, Stoupám nebo Terorista? Projekty jako Sklizeň, Nevereš nebo Repráček session? Hudebně aktivní je již přes patnáct let a do jeho dobrodružství stejně dobře zapadá zamyšlený folk, pozitivní reggae nebo taneční elektronika. Producent a zpěvák, pravým jménem Adam Lanči, držitel dvou cen Anděl, hyperaktivní muzikant a hlava Coco Jammin Production - Cocoman na mikrofonu.


MessenJah má na kontě dvě dlouhohrající desky, desítky singlů a k tisícovce koncertů. Jako jeden z mála staví na síle poselství. Politicky angažované, spiritualitou dotknuté texty zaplnily prázdné místo českého reggae. Vedle písniček nabitých nadějí najdeme i společenskou kritiku, sarkasmus nebo nadhled. Na MessenJahově koncertě čekejte idealismus, silné melodie i spoustu legrace.

Dr.Kary je veterán stylu raggamuffin u nás. Jeho nezaměnitelný hlas jste mohli slyšet na nahrávkách Indy a Wich, Sto Zvířat nebo Polemic, vystupoval s kultovním sound systémem Gardenzitty, s kapelou Fast Food Orchestra a jako součást projektu Nevereš. Doktora Karyho si nespletete.  

 

Sběratel exkluzivních nahrávek, známý party maker napříč žánry, milovník karibské hudby. Selector Boldrik brázdí pódia takřka patnáct let. Za tu dobu si vybudoval jednu z největších sbírek exkluzivních dub plates v širokém okolí, odehrál stovky akcí a podpořil hromady projektů. Jako koncertní DJ Cocomana, Sklizně, projektu Nevereš ale taky například Zveriny nebo Vůdůkrů, přináší nabité warm-up sety a taneční afterparties.

Vystupující

Cocoman (CZ) – web MessenJah (CZ) – web Mc Dr. Kary (CZ) – fb Selector Boldrik (CZ) – web