Předprodej byl ukončen

13. Luhovaný Vincent
FESTIVAL / Představení / Film / Hudba / Tanec / Umění

13. Luhovaný Vincent

22. – 25. června 2023 od 21:30
Město i lázeňský areál, Luhačovice

O akci

Luhovaný Vincent je luhačovický multižánrový festival, jehož 13. ročník se uskuteční 22.–⁠25. 6. 2023. Ve své dramaturgii spojuje výběr toho nejlepšího ze současného performativního a tanečního divadla, výtvarných instalací a intervencí ve veřejném prostoru, či experimentální a elektronické hudební scény. Nechybí ani sekce zvuková, literární a filmová.


Celá řada programových bodů vzniká na míru jednotlivým místům a často také odhaluje jejich zapomenutou hodnotu, nebo se spolu s návštěvníky vydává na místa dosud nepoznané. Oblíbené bývají projekce letního kina na terase Městské plovárny, stejně jako noci v legendárním klubu Domino. Do programu jsou ale zapojena také veřejná prostranství a výjimkou nebývají ani koncerty v hudebním altánu nebo divadelní performance u pramene Aloiska.

Tématem letošního ročníku je DOVOLENÁ.

Více informací

Předprodej akreditací za zvýhodněnou early bird cenu 500 Kč běží pouze do konce května. Od června bude vstupenka za 600 Kč.

V předprodeji je možné zakoupit pouze akreditaci na celý festival. Akreditace zahrnuje vstup na kompletní program na celý festival, příp. vybraný festivalový den.

Během festivalu je pak možné zakoupit i akreditace na jednotlivé dny či dokonce vstupenky na jednotlivé programové bloky. Jejich prodej bude probíhat ve festivalovém centru Jizba (Masarykova 198) během festivalu v PÁ–NE 9–19 nebo také před každou placenou akcí. 

Placenými akcemi jsou zpravidla události realizované uvnitř, v interiéru (např. filmové projekce v kině Elektra nebo na městské plovárně, koncerty v klubu Domino a divadelní představení aj.).

Na všechny události ve veřejném prostoru je vstup zdarma.

Hosté akciové společnosti Lázně Luhačovice a místní obyvatelé (Luhačovice-Pozlovice-Podhradí) mají na akreditace a vstupenky slevu 10–20 % (v závislosti na ceně konkrétní položky).

 

 

Pořadatel