Akce byla zrušena

Zuzana Smatanová - 20. výročí na hudební scéně
KONCERT / Hudba – Pop

Zuzana Smatanová - 20. výročí na hudební scéně

čtvrtek 18.5.2023 od 19:30
Divadlo Horní Počernice, Praha

O akci

Pro zdravotní indispozici je koncert zrušen.

S ohledem na soukromí nebudeme zveřejňovat žádné další informace.
O náhradním termínu jednáme, zaplacené vstupné nepřesouváme, ale vracíme.



Mimořádný koncert několikanásobné zlaté slavice v Praze je jedinečnou příležitostí setkat se se slovenskou superstar.

Setkání se Zuzkou bude pro fanoušky nezapomenutelný zážitek. Divadlo v Počernicích je totiž spíše klubově důvěrným až komorním prostředím, nikoliv blikající výrobní halou hudebního průmyslu. Zpěvačka je ověnčena mnoha úspěchy, je vidět i slyšet, že se stále posouvá a nás zaujaly nejen nové skladby, ale i její poslední ilustrace knížky pro děti od P. Nagyho. Naše rozhodnutí pozvat právě Zuzku Smatanovou nebylo náhodné, ale dlouho zvažované. Vybrali jsme skutečnou superstar, oslavenkyni 20. let na hudební scéně a veříme, že divákům koncertem uděláme radost.

 

WEBOVÁ STRÁNKA POŘADATELE K AKCI

Zuzana Smatanová - Koncert k 20. výročí na hudební scéně

Zde se mimo jiné dočtete, že zakoupením vstupenky získáte i možnost zakoupit bonusouvou vstupenku za 300,- Kč na legendárního Clive Bunkera (original drummer of JETRHO TULL) a italskou kytarovou hvězdu Rikky Massiniho. Případně se více dočtete přímo na stránce k rockovému koncertu zde.

Vystupující

Zuzana Smatanová (CZ) – web

Více informací

Cena vstupného již obsahuje poplatek za prodej, neobsahuje poplatek za transfery (druh platby) a avíza (SMS). Oboje si vybíráte z více možností. Nejčastěji se cena vstupného zvýší jen o 10,- Kč nebo o 16,- Kč.

KDE NAJDETE DIVADLO?

Divadlo najdete na okraji Prahy 9, kousek od Černého Mostu, kde končí metro "B". Zde sednete na kterýkoliv městský autobus, který jede do zastávky "Divadlo Horní Počernice" či kousek vedle do "Komárovské". 

Můžete také přijet přímo z centra Prahy z Masarykova nádraží (resp. z Prahy - Vysočan) do zastávky Praha - Hor. Počernice nebo z Prahy hl. n. (resp. z Prahy Vysočan) do zastávky Praha - Hor. Počernice a pak jít cca 15 minut pěšky nebo jet dvě stanice některým z autobusů. Z opačné strany vlaky jezdí ze směru od Čelákovic, Lysé nL atd.

Adresa: Votuzská 379/11, Praha 9, Horní Počernice

Parkování: před divadlem, na Náchodské, atd.

Email: spolekoko@seznam.cz

Telefon: (+420) 602-270-253

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v divadle a pro občan Prahy 21 a okolí v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka k akci.