Předprodej byl ukončen

COCOMAN A MESSENJAH
KONCERT / Hudba – Reggae

COCOMAN A MESSENJAH

sobota 17.6.2023 od 20:00
Občerstvení u Maříků, Prostějov

O akci

 Stálice české reggae dancehall scény - MessenJah a Mr. Cocoman vystoupí u nás v Prostějově a přinesou ještě víc vyletněnou náladu na našem občerstvení U Maříků. Buďte u toho. 

Mr. Cocoman………………..

Na hudební scéně je aktivní přes deset let a za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí. Byl dreadatým reggae zpěvákem jamajského střihu, zamyšleným folkařem s kytarou na svých akustických shows, divoce tančícím DJem a tvůrcem v EDM projektu Sirene Factory, šíleným chemikem z formace Nevereš, nebo třeba šedou eminencí Coco Jammin – produkce, která stojí za plným pytlem zásadních tuzemských reggae nahrávek posledních let.

Za svůj muzikální workoholismus zvládl získat i dvě žánrové ceny Anděl, zahrát si na většině velkých tuzemských festivalů a nejednou reprezentovat i za hranicemi. Jako zpěvák nebo producent vydal několik desek a hromady singlů. Spolupracoval mimo jíné s kapelami Švihadlo nebo Medial Banana a produkoval nahrávky pro desítky umělců z mnoha zemí, včetně jamajských stars.

Bezprostřední pozitivní energie - to je základ každého koncertu. Cocoman servíruje šťavnatý hudební mix plný výživných českých textů a do jeho hudebního víření stejně přirozeně zapadá folková litanie, moderní reggae nebo karnevalové EDM. Každá show je cestou ke kernevalovému šílenství. Aby každý odcházel alespoň o kousek výše.

Vystupující

Cocoman (CZ) – web MessenJah (CZ) – web

Pořadatel