Předprodej je momentálně pozastaven, čekáme na nový termín.

ŠPILBERGIA svět fantastické acro show nejen pro celou rodinu
SHOW / VYSTOUPENÍ / Hudba / Tanec / Umění

ŠPILBERGIA svět fantastické acro show nejen pro celou rodinu

sobota 19.8.2023 od 19:00
Letní kino Špilberk, Brno

O akci

Jak už sám název napovídá, Špilbergia je kulturní akce konající se na brněnském hradu Špilberk, a to dne 19.8.2023. Jedná se o projekt inspirovaný fiktivní fantasy zemí, která návštěvníkům otevře svoje brány a představí prazvláštní bytosti, které přichází rozdávat radost a světlo všem lidem v Brně. Jako fantastičtí tvorové ze světa pod Špilberkem se představí brněnští i prážstí akrobaté a umělci.

Na prknech Letního kina Špilberk na diváky čeká nabitý program plný akrobatických vystoupení (např. vzdušné arial akrobacie). Chybět nebude zpěv, tanec, nebo ohňová show. O veškerou zábavu se postarají umělci, jako brněnská akrobatka Saphira Sky, Šárka Geierová jako víla Vílenka, která je též mistryní ČR a SK 2021v 'Aerial Silk´ (akrobacie na šálách), pán Špilbergie David Špilka z Cirque du Solei a další. 

 

Špilbergia je velkolepým programem pro celé rodiny, kterým návštěvníky provede zkušený moderátor a bavič Jaroslav Schindler. Chybět nebude ani bohaté občerstvení. Brány Špilbergiády se otevřou v 19:00 h a samotný doprovodný pak vypukne v 19:45 h. 
Ve 22:00 h. se brány opět zavírají na jeden světelný rok!

Společně se všemi 'bytostmi' země Špilbergia se na vás těšíme!

 

 

 

Více informací

www.artemfun.cz