Předprodej byl ukončen

Malika Tirolien & Band
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, Jazz, R&B, Worldmusic

Malika Tirolien & Band

pondělí 24.4.2023 od 20:00
Jazz Tibet Club, Olomouc

O akci

Na Grammy nominovaná zpěvačka, skladatelka a producentka Malika Tirolien je výbušnou kombinací kreativity, odhodlání a opravdovosti. Láska, vášeň a úcta k hudbě jsou cítit z autentičnosti jejích vystoupení. Strhující hlas okamžitě upoutá vaši pozornost, propracované skladby s neotřelým pojetím různých žánrů a silnými emocemi jsou prodchnuty hlubokou znalostí jazzu.

V Montrealu žijící zpěvačka původem z Guadeloupe již téměř deset let poutá mezinárodní pozornost. Průlom zaznamenala svým elektrizujícím výkonem v písni "Iʼm not the one", která je hlavní skladbou alba "Family Dinner" skupiny Snarky Puppy, jež získalo cenu Grammy. Skladba má na YouTube přes dva miliony shlédnutí a inspirovala nespočet coververzí po celém světě.

Poté vydala své debutové album "Sur La Voie Ensoleillée", které sama napsala a produkovala a které se dostalo na 5. místo kanadského r'n'b a soulového žebříčku iTunes. Následně se stala zpěvačkou superskupiny Bokanté, kterou vede spolu s producentem a hudebníkem Michaelem Leagueem (Snarky Puppy). Devítičlenná kapela, která vznikla v roce 2016, od té doby absolvovala turné ve více než 20 zemích a vydala kritikou oceňovaná alba, z nichž to poslední, "What Heat" (ve spolupráci s Metropole Orkest), bylo nominováno na cenu Grammy 2020 jako nejlepší album v oblasti world music.

Další akce pořadatele

NOVEMBER 2ND - 30. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

Point Of Few - 30. dubna od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

MALIKA TIROLIEN - 19. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

Mark Geary (IRL/USA) | Jazz Tibet Club - 9. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc