Předprodej byl ukončen

Na slovíčko s psychiatrem - Radkin Honzák - vyhoření a humor
PŘEDNÁŠKA / Zdraví / Životní styl

Na slovíčko s psychiatrem - Radkin Honzák - vyhoření a humor

středa 26.4.2023 od 18:00
Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Praha

O akci

Představovat pana doktora Honzáka je jako nosit dříví do lesa. Neznáme moc lidí, kteří by jej už někdy neslyšeli živě nebo na internetu, nečetli od něho nějakou knihu, nenavštívili některou z jeho přednášek. Když jsme domlouvali tu naši, rozmýšleli jsme, která by byla nejvhodnější. Zda o VYHOŘENÍ, o HUMORU, o OSOBNOSTI se zaměřením na dr. Beneše nebo populární o PSYCHOPATECH. Nakonec zkusíme experiment “O vyhoření s humorem” a dojde možná i na psychopaty.

Více informací

Cena vstupného již obsahuje poplatek za prodej, neobsahuje poplatek za transfery (druh platby) a avíza (SMS). Oboje si vybíráte z více možností. Nejčastěji se cena vstupného zvýší jen o 10,- Kč nebo o 16,- Kč.

Místa nejsou číslovaná, takže kdo dřív chodí, ten líp sedí.

Pozornost věnujte dvěma věcem. Divadelní sál je součástí budovy I. stupně ZŠ na adrese Staroklánovická 230, Praha 9 (někdy též Praha 21) - Újezd nad Lesy a:

  • vstup do divadelního sálu je bočním vchodem z Čentické ulice,
  • buďte dochvilní, protože dveře do budovy budou v čase zahájení akce uzavřeny.

Zastávka autobusu MHD - Hulická je přímo před budovou, o cca 100 m dál je případně zastávka Újezd nad Lesy. Vlakem lze výhodně a snadno přijet z Masarykova nebo Hlavního nádraží či Prahy - Libně (opačně z Úval, Českého Brodu) do stanice Praha - Klánovice (cca 15 - 20 min.) a jet buď 1 stanici některým z autobusů do Hulické nebo jít cca 15 min. pěšky.

Do navigace si zadejte ulici Čentická 2442 a cca 50 m před vámi bude vstup do budovy s divadelním sálem.

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka k akci.